⚖ رئیس قوه قضائیه؛ با حضور در جمع کارکنان و قضات مجتمع قضایی خانواده شماره یک استان تهران، ضمن تاکید بر لزوم آسیبشناسی دقیق مشکلات موجود در بنیان خانواده که باید توسط دانشگاهیان، حوزویان و مسئولان بخشهای مختلف کشور انجام شود، تاکید کرد: اگر نظام خانواده به هر شکلی دچار آسیب و تزلزل شود، دادگاه راه حل این آسیب ها نیست، بلکه دادگاه آخرین مرحله رفع این آسیب و مشکل است.
🔸️ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به اینکه حرکت به سمت اصل حکمیت از ضرورتهای مهم برای حل مشکلات پروندههای مجتمعهای خانواده است، تاکید کرد: اهمیت حکمیت در اینجاست که ممکن است شما یک حکم طلاق صادر کنید و یک روز بعد سازش صورت گیرد یا بالعکس یک حکم سازش صادر کنید ولی هرگز این سازش اتفاق نیافتد و آنچه در موضوع حکمیت اهمیت فراوانی دارد این است که وابستگان و پیوستگان زوجین که شاهد عقد بودند، برای حکمیت و سازش زوجین در هنگام بروز مشکل نیز وارد میدان شوند و با کدخدامنشی و ریشسفیدی موضوع را فیصله دهند.
❗ رئیس قوه قضائیه با اشاره به جدی گرفتن موضوع «عاطفه مادری» توسط قضات خانواده، گفت: من از مردانی که رحم و مروت ندارند و بعضا برای هفتهها و ماهها، مادر را از دیدن فرزندشان محروم میکنند، تعجب میکنم. مگر میشود به عاطفه مادری بیتوجه بود؟ مادران در این مواقع به عدلیه پناه میآورند تا اجازه ندهند نسبت به عاطفه مادری آنها این ظلم فاحش انجام شود و حتما باید جلوی این نوع روحیات که بخواهد حق فرزند را نادیده گرفت، گرفته شود.
⚖ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی با تاکید بر اینکه وقتی یک زن برای مهریه یا نفقه یا مساله حضانت به دستگاه قضایی پناه میآورد، باید از او رفع ظلم شود، افزود: امیدواریم حداکثر ظرف مدت سه ماه، با نگاه به سیاستهای جدید نظیر تقویت بخشهای قبل از دادگاه نظام حکمیت و احیای نقش مشاورین و قضات زن، شرایط متفاوتی برای مجموعههای دادگاههای خانواده داشته باشیم.
۱۳۹۹/۸/۱۴
@raisi_org