🔻انهدام شبکه سازمان یافته قاچاق موتورسیکلت در همدان
حسن خانجانی موقر دادستان همدان با اعلام انهدام یک شبکه قاچاق موتورسیکلت در همدان:
🔹با رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) و در یک عملیات فنی و تخصصی سه نفر از متهمان اصلی این شبکه شناسایی و دستگیر و در نهایت هشت دستگاه موتورسیکلت بالای ۲۵۰ سی.سی کشف و ضبط شد.
🔹متهم اصلی به دنبال خرید قطعات موتورسیکلت ها از برخی کشورهای اروپایی، آن را توسط واسطه های خود از مسیر برخی کشورهای همسایه به روش های مختلف وارد کشور می کرد.
🔹این قطعات از بندر به واسطه خودروهای شوتی به کارگاهی در همدان انتقال داده می شد و متهم اصلی پس از سوار کردن قطعات روی یکدیگر با برندهای معروف، مشتریان موتورسیکلت های قاچاق را با بهره گیری از فضای مجازی جذب و پس از معامله، موتورسیکلت ها را به سراسر کشور ارسال می کرد.
🔹در این عملیات پیچیده سه نفر دستگیر شدند و از منزل یکی از متهمان علاوه بر قطعات موتورسیکلت های قاچاق، مقدار قابل توجهی از انواع مشروبات الکلی صنعتی و دست ساز هم کشف و ضبط شد.
✅
@Rajanews