.
♻️
بررسی واژه "مجلس انقلابی" در بیانات رهبر انقلاب
🔹 بخش دوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: ... آیا پذیرفتنی است کسی بگوید این جمله امام خبری بود یعنی عصاره فضایل ملت هستند برای همیشه و تا آخر!
آیا پذیرفتنی است که بگویند چون حضرت امام (ره) فرمودهاند مجلس عصاره فضایل ملت است، پس مجلس ششم (که بسیاری از نمایندگانش یا به خارج پناهنده شدهاند و یا در داخل بازو و رکن فتنهها بودهاند) عصاره فضایل ملت بود و کسی نباید از آن انتقاد کند. یا درباره مجلس دهم همین را گفت در حالی که مجلس یازدهم، اساسا روی موج انتقاد از مجلس دهم، شکل گرفت.
رهبر انقلاب اینطور به ویژگیهایی اشاره میکنند که در مثل مجلس ششم و دهم یا متاسفانه وجود نداشت یا بسیار ضعیف بود:
«بحمدالله سرشار است از نیروهای پُرانگیزه و پُرایمان، نیروهای پُرتوان، نیروهای جوان. هم جوانان تحصیلکرده و انقلابی در بین شماها زیاد هستند.» (دیدار نمایندگان سال ۹۹)
3⃣ سوم _
تلاش میشود که به مخاطب القا کنند که صفت انقلابی برای مجلس یازدهم دائمی است! در حالی که بدیهی است استمرار اتصاف این صفت، بستگی به استمرار جهتگیری مجلس بر مدار شعارهای انقلاب دارد.
اشاره به این واقعیت در بیانات دو سال بعد امام خامنهای با نمایندگان مجلس یازدهم به خوبی پیداست. آنجا که ایشان با کنایه و البته برادرانه تأکید میکنند که مهم
#انقلابی_ماندن است نه
#انقلابی_بودن میفرمایند:
«البتّه برادران عزیز، خواهران عزیز! یک نکته اساسی انقلابی ماندن است. ببینید جلسه، جلسه صمیمی و خصوصی است دیگر، جلسه برادرانه است. الان کاملاً جلوی چشم بنده هست کسانی بودند که مثلاً سال ۵۸ ــ که بنده عضو شورای انقلاب بودم و آن وقتها هنوز رئیسجمهور هم نبودم ــ میآمدند پیش ما که حالا خودمان جزو بچّههای انقلاب بودیم و مثلاً با سوابق مبارزاتی فلان، مینشستند حرفهایی میزدند تند، داغ، آتشین که ما چشممان خیره میماند که اینها چه کسانی هستند دیگر! یعنی به تعبیر فرنگیمآبها سوپر انقلابی؛ بعد برگشتند و انقلابی نماندند. همان افراد با آن شیوه برخورد، با آن شیوه نگاه، نتوانستند خط را ادامه بدهند، طاقت نیاوردند. ببینید حقیقت قضیّه این است که طاقت نیاوردند!» (دیدار با نمایندگان سال ۱۴۰۱)
واقعیت همین است که رهبری فرمودند، انقلابی ماندن و نه گفتن به فرصتهایی که در دوره نمایندگی نصیب نمایندگان میشود، اینکه طرف بار خودش را نبندد، محافظهکار نشود و ... برای انقلابی ماندن ضروری است.
👈 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/12333