✍️محمدعلی رامین:
❓
رأی حلال چیست؟
❓رأی شبهه ناک و
❓رأی حرام کدام است؟
1️⃣جنگروانی ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان با کمک خاندان و پیروان معلومالحال هاشمی رفسنجانی و جوادظریف با شگرد
تحریف مفاهیم و
دروغگویی عجیبوغریب برای فریب افکارعمومی، با هر کلام و شعارخود، حدومرزهای بیصداقتی را در مینوردند؛
آنها استقامت ایران در برابر زورگویی و زیادهخواهی آمریکا را «
دعوا» مینامند تا هیچ حقی برای دفاعمشروع از حقوقملتایران را به رسمیت نشناسند و هرچه آمریکا خواست، انجام آن را وظیفه ما بدانند تا شاید آب خوردنمان میسر شود و نفتمان را بفروشیم و غذا و دارو بخریم و برده آمریکا بشویم!
📌در این میان، جوادظریف برای صیانت از منافع آمریکا، از تمام وزرای خارجه ایالات متحده «آمریکاییتر» و هیجان زدهتر است!
2️⃣
پورمحمدی همانند عضو ستادمشترک پزشکیان_قالیباف، دو اولویت بیشتر ندارد: سیاهنمایی علیه ۴۵سال پیشرفت کشور، بمنظور ایجاد فضای مانورتبلیغاتی پزشکیان و همچنین تخریب شخص
#دکتر_جلیلی، با عبور از مرزهای انصاف و عدول از ملاکهای انقلاب اسلامی!
3️⃣اخیراً جریانهای رسانهای جنابآقای قالیباف رفتارهای ناسالمی را در پیش گرفتهاند که متناسب با مرام مؤمنان انقلابی نیست!
🔰ذکر چندنمونه از این روشها، برای توجه مخاطبان گرامی کفایت میکند:
الف- آمارسازی غلط برای ایجاد دلنگرانی در طیف وسیع انقلابیون، در راستای القاء «ضرورت کنارکشیدن جلیلی به نفع قالیباف» با شعار وحدت و اجماع و نظایر آن؛ با شیوه مبالغه نسبت به خطر پزشکیان و پایین آوردن مقبولیت جلیلی در طیفهای مختلف اجتماعی؛
ب- تحلیل غلط آمارها به نحوی که انگار اگر انتخابات به دور دوم برود، رقابت جلیلی با پزشکیان، منجر به شکست جلیلی خواهد شد؛ اما مبارزه قالیباف با پزشکیان، حتماً به پیروزی قالیباف تمام خواهد شد!
واقعا مبنای عقلی و علمی چنین تحلیلی چیست؟ در حالی که قشر جوان تحصیل کرده و نیز مردمان دورافتاده مناطق کشور، نسبت به جلیلی درباره مسائل موردنظر خودشان، شناخت و اعتماد بیشتری دارند تا به قالیباف و پزشکیان.
ج- یکی از انواع شایعه پراکنیهای نادرست، تبلیغ کذب درباره نظر امام خامنهای است که بعد از ناامیدی از حذف جلیلی از صحنه رقابتها، در پیش گرفتهاند؛ به این معنا که انگار تمام اطرافیان امام خامنهای به قالیباف رأی میدهند و بنابراین رأی شخص رهبری نیز به قالیباف است!!!
✍️ لذا برای روشنگری در باره این شایعه پراکنیها، پاسخ به این نکات مهم است:
⁉️آیا امام خامنهای هفته گذشته نفرمودند: «
ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد»؛ چرا ایشان بر خلاف نظر آقایان، صرفاً به مطلق «توان اجرایی» داوطلب اشاره نکردند، بلکه مصراً فرمودند «
کسی که توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد»!
⁉️آیا دیروز نفرمودند: «
یکی از دلایل توصیه من به مشارکت بالا، کوتاه کردن زبان بدگویان است. سرافرازی (ملت ایران) به دو مطلب است: در درجه اول مشارکت حداکثری، در درجه بعد انتخاب اصلح»! پس چرا آقایان محترم از روز اول، بجای تأکید بر اصلحیت فرد، صرفاً بحث «وحدت» و «اجماع» نامزدها را مطرح کردهاند که قطعاً موجب نشاط و افزایش مشارکت طیفهای مختلف اجتماعی نمیشود.
⁉️آیا امام خامنهای همین دیروز در توضیح جمله بالا نفرمودند: «
مشارکت فقط برای شهرهای بزرگ نیست، در روستاها و بخشها (نیز) مردم باید مشارکت کنند تا جمهوریاسلامی سرافراز شود»؛ آیا جلیلی که بیشتر از ۱۴۰۰ روستا را شخصاً بررسی میدانی کرده و برای ۴۰.۰۰۰ روستای کشور، از منظر ظرفیتهای طبیعی، استعدادهای نیروی انسانی و پیشینه تاریخی و فرهنگی شناسنامه تهیه کرده و آمادگی دارد تا دورافتادهترین روستاها را که همگی را
فرصتملی میداند، به مراکز اقتصادی منطقه و جهان مرتبط کند و باکمک آنها بالاترین جهش فراگیرملی را رقم بزند، مناسبتر و اصلح است یا کسیکه چنین شناختی از فرصتها نداشته و چنین دغدغهای هم ندارد؟
🤲🏻 اگر کسی در پی فهم دیدگاه امام خامنهای باشد، ایشان همین دیروز، پاسخ پرسش بالا را چنین فرمودند:«
کسی که توانایی استفاده از فرصتها و ظرفیتهای کشور را داشته باشد، اصلح است»
⁉️همین دیروز در عید غدیرخم با صراحت فرمودند: «
کوچکترین افراد جامعه هم میتوانند در سرنوشت کشور موثر باشند»؛ حالا پرسش اساسی آن است که پس چرا آقایان پشت صحنه، همواره تصور میکنند که آنها «بزرگان جامعه و پدرخواندگان سیاسی مملکت هستند» و بنابراین باید آنها برای مردم تصمیم بگیرند و اگر کاندیدایی تحت امر آنها نبود، باید تخریب بشود؟
[متاسفانه این موضوع در دو جریان "چپ_راست"، با تفاوتهای جزئی به طور یکسانی حاکم است]!
⁉️
و آخرین پرسش: میخواهیم کشور را با دوستان دوران قدیم اداره کنیم یا طبق نظر امام، جوانگرایی دولتمردان را میپذیریم!
؟
http://eitaa.com/maramin