🔹 چند گزاره ساده و منطقی در باب
♻️ پرستو پنداری همسر مقتول محمدعلی نجفی
🔹 شهردار اسبق تهران
🔸 قسمت دوم
+ خلاصه آنکه اگر مقصری وجود داشته باشد فردی است که تقوای مقاومت دربرابر وسوسه را نداشته و انقدر کارنامهش سنگینی بوده که به جای طلاق یا مقابله عمومی، در دو راهی خودکشی یا قتل زن ناسازگارش قرار گرفته است. پس از وی، شورای شهری است که علیرغم انذار همحزبیهای کارگزارانی و نهادهای مسئول طرف را با رای قطعی و جمعی در آن جایگاه نشاند.
بعد از ایشان اگر مقتول نه یک زن بداقبال یا سایکوپت یا فرصتطلب، بلکه پرستو بوده باشد، اعزام کنندهی آن در این شرایط مسئول است.
+ علاوه بر این از هر کس که با سیستم اداری و مالی شهرداری تعامل داشته است سئوال کنید، اذعان میکند که برای ارسال همچین پرستویی، پیمانکاران و سوداگران شهری با اهداف تجاری-اقتصادی انگیزهی بیشتری از نهادهای امنیتی یا رقبای سیاسی داشتند.
+ نجفی بیمار بود و کهولت سن جدی داشت؛ عملا آینده سیاسی طولانیای مانند ریاستجمهوری در انتظارش نبود که ارزش همچین بازی پیچیدهای داشته باشد.
در عمل هم متزلزلترین و ناکارآمدترین شهرداری بود که تهران در این سالها به خود دیده؛ خصوصا با تنش جدیاش با کارگزاران و رئیس شورا، زمینزدنش همچین سناریوی پیچیدهای نمیخواست.
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2408