.
♻️
سفری با علل نامعلوم!
سفر مسئولان بانک مرکزی به صندوق بینالمللی پول همچنان در جریان است. برخی دوستان با مقایسه نشستهای سالانه سازمان ملل با دیدار اخیر رئیس بانک مرکزی با صندوق بینالمللی پول، نسبت به انتقادات جبههگیری کردهاند. دقت شود که:
🔻حضور روسای جمهور در سازمان ملل، در چارچوب اجلاس رسمی سالانه بوده و سخنرانیها بر این اساس انجام میشود. از طرفی تبادل اطلاعات حیاتی کشور هم رخ نمیدهد.
🔻در برخی خبرها ادعا شده است که برای شرکت در اجلاس بهاره عازم صندوق بینالمللی پول شدهاند. حضور آقایان بانک مرکزی در صندوق، خارج از اجلاس بهاره و پائیزه بوده و از این طریق مطلقا قابل مقایسه با نشست سالانه سازمان ملل نیست. هم طبق روال سالیانه و هم طبق اعلام رسمی سایت صندوق، اجلاس بهاره در فروردینماه بوده است. (۲۱ تا ۲۷ فروردین ۱۴۰۲)
🔻اگر معیار آقایان، شخص حضرت آقا هست و به تصویر سخنرانی ایشان در سازمان ملل اشاره میکنند، پس بهتر است از خط مشی ایشان در مورد صندوق بین المللی پول هم صحبت کنند و آن را معیار قرار بدهند.
🔻صندوقی که از سال ۱۹۴۴ شکل گرفت، از همان ابتدا به دنبال استعمار و براندازی در کشورها رفت. این نهاد را نمیشود با سازمان ملل یکسان کرد، به ویژه آنکه صندوق به سیاستهای اجرایی در کشورها ورود میکند.
❌ گویا برخی کاتولیکتر از پاپ شدهاند! امروز در میان کارشناسان و صاحبنظران همان کشورها هم نسبت به ماهیت و عملکرد مخرّب صندوق بین المللی پول و بانک جهانی، بحثهای جدی مطرح هست، اما گویا در ایران، خط قرمز برخیها صندوق بینالمللی پول هست، نه خط قرمز نظام.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee