🔸
#پالرمو با استقلال و امنیت کشور منافات دارد | برخلاف مصلحت نظام اقدام نکنید
آیت الله
#نوری_همدانی در اجتماع طلاب و خطاب به مسؤولان:
🔹 از حوزه علمیه قم، طلاب و فضلای انقلابی تشکر و تقدیر می کنم که نگران هستند تا انحرافی از آرمان های انقلاب، امام، شهدا و رهبری صورت نگیرد.
🔹رهبر معظم انقلاب همیشه تأکید دارند نباید کشور را متشنج نشان داد تا بهانه به دست دشمن داده شود، اگر حرکتی صورت می گیرد باید با آرامش و در سایه قانون و توجه به فرمایش رهبر انقلاب باشد.
🔹تصویب کنوانیسیون های خارجی برای کشور مفید نخواهد بود هر چند ظاهر برخی از بندهای این کنوانسیون ها خوب است اما تجربه تاریخی نشان می دهد که طرف مقابل به هیچ قراردادی پایبند نیست.
🔹شکی نداریم کسانی که سردمدار کنوانسیون های جهانی هستند ظالم بوده و در حال جنایت علیه بشریت به ویژه مسلمین هستند، آیات قرآن تأکید دارند که مسلمین هرگز نباید به دشمنان اعتماد کنند و با آن ها پیمان بندند.
🔹درباره
#FATF و پالرمو و کنوانسیون ها بارها هشدار و تذکر دادیم و عده ای تصور نکنند که ما اطلاع نداریم، تحقیقا عرض می کنم که تصویب این کنوانسیون ها به صلاح کشور نیست و ما تذکر می دهیم که فردا نگویند این قانون در این زمان امضا شد و ما سکوت کردیم بلکه به وظیفه و تکلیف خود عمل می کنیم.
🔹از مسؤولان می خواهیم که نظر
#رهبر_انقلاب را در نظر بگیرند و بر خلاف مصلحت کشور گام برندارند.
🌐
http://www.rasanews.ir/002UYv
🆔
@rasanews_agency