🔴به بهانه فروش موشک به ارمنستان /2
🔻امروز 44 سال پس از پیروزی انقلاب، ایران تبدیل به یکی از بزرگترین سازندگان تسلیحات در جهان تبدیل شده است. امروز چیزی در کره خاکی وجود ندارد که در ایران تولید نشود، شاید در برخی موارد هنوز باید پیشرفت کرد و زمان بیشتری نیاز است اما حقیقت آن است هیچ کشوری در جهان به لحاظ تنوع تولید محصولات ضدزره به پای ایران نمیرسد و در حوزههای دیگر مانند موشکی، پدافندی، پهپادی، جنگال و ارتباطات حرفهای بسیاری برای گفتن دارد. تسلیحات ایرانی در طول این سه دهه جواب خود را در جنگهای مختلفی از لبنان، فلسطین، سوریه، عراق، افغانستان، یمن و حالا هم اوکراین گرفته است.
🔻شاید حضور در جنگ سوریه را باید نقطه عطف این داستان دانست، اما حقیقت آن است که جنگ یمن نقطه عطف بود، جایی که ایران با قدرت هر چه تمامتر به متحدان یمنی خود یاری رساند و باوجود محاصره کامل ملت یمن توسط ائتلاف عربی- غربی، اما پهپادها، موشکها، سامانههای پدافندی و مهمتر از همه سامانه ارتباطی که ایران پیش از شروع جنگ در کمتر از شش ماه برای ارتش و کمیتههای مردمی یمن ساخت، آنها را به پیروزی رساند. جنگ یمن را باید یکی از مهمترین محورهای تقابل تسلیحات ایرانی و غربی دانست، جایی که امریکا، انگلیس، سعودی و امارات مقهور درایت یمنیها در بهرهگیری از این تسلیحات شدند.
🔻یمنیها با موفقیت حملات گستردهای به زیرساختهای اقتصادی و نظامی سعودیها کردند و بارها سامانههای پدافندی سعودی را که پیشرفتهترین نمونه موجود در غرب بود هم جا گذاشتند. سعودیها هنوز هم در این مساله هنگ هستند که چگونه ناو جنگی آنها در فاصله بیش از 100 کیلومتری از سواحل یمن هدف دو تیر موشک سی 802 قرار گرفت و این دو موشک چگونه از سد سامانه پدافندی این ناو پیشرفته ساخت فرانسه گذشته و آن را از رده عملیاتی خارج کرد. اما هنرمندانهترین جایی که در جنگ یمن تسلیحات ایرانی بدون یک ساخت خطا وارد میدان شدند، حمله به تاسیسات جداسازی آب از نفت در منطقه ابقیق و خریص و همچنین بزرگترین میدان نفتی سعودی بود.
🔻این حمله هم یکی از رازهای بزرگی است غربیها موفق به حل معادله آن نشدهاند و به این سادگی هم موفق نخواهند شد. اینکه همه پرتابهها با دقت هر چه تمامتر از فاصله بیش از 1350 کیلومتری بتوانند هدف خود را منهدم کنند و صادرات نفت سعودی را در چند دقیقه به نصف کاهش دهد، بدون اینکه خون از دماغ کسی بیاید، قدرت و دقت تسلیحات ایرانی را نشان میدهد. پس از این حمله بود که دشمن ماستها را کیسه کرد و دیگر حرف از تحریم نفتی ایران نزد (یا اگر زد مقابل دوربین حرف زد و پس از آن پیغام میفرستاد که این اظهارنظرها، مصرف داخلی دارد؛ هر چند بعداً تلاش کردند تا از طریق ربایش نفتکشهای ایرانی معادله جدیدی خلق کنند که ایران معادله را در حلقشان کرد) و سیل مشتریها برای خرید تسلیحات ایرانی راهی تهران شدند.
🔻قدرت نظامی کشور، حالا ضامن امنیت ملت است و آینده ایران عزیز است. در پناه این قدرت است که صحبت از امتیاز دادن، صحبت از اعمال فشار نظامی بر ایران، صحبت از رفتارهای خارج از عرف به کناری رفته و اگر دشمن کاری هم میکند، حاضر نیست مسوولیت آن را بر عهده بگیرد و هر وقت هم که بر عهده گرفته، پشیمان شده است. یکی از جاهایی که همین قدرت نظامی کشورمان در طول هفتههای گذشته باعث تغییر معادلات شد، موضوع حضور تروریستهای ضدایرانی و اجارهای در شمال عراق بود، ایران با چند دور موشکباران و یک تجمیع نیرو، عملاً شیرازه دشمن را از هم گسست و اجازه بهرهبرداری از سرمایهای که در طول سالهای گذشته تجمیع کرده بود را به آنها نداد.
🔻ایران امروز به بیش از 55 کشور جهان سلاح صادر میکند، تسلیحات ایرانی هم کیفیت بالایی دارند و هم قیمت مناسبی. با صدور سالانه 10 میلیارد دلار سلاح، میشود دهها هزار شغل پایدار ایجاد کرد. حضور پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین و جنجال رسانهای غرب که فکر میکرد با دهل زدن و هیاهو کردن باعث پس رفتن ایران میشود، بزرگترین تبلیغ برای کشورمان بود و بیش از 20 کشور در صف دریافت پهپادهای ایرانی هستند که فقط یک مشتری بیش از 15 هزار فروند سفارش داده است!! فروش موشکهای ضدتانک به ارمنستان هم چیز زیاد عجیبی نیست، وقتی ایران 500 میلیون دلار سلاح، به ویژه گلوله توپ به رژیم باکو میفروشد و او نیز این گلولهها را از طریق گرجستان راهی اوکراین میکند، فروش سلاح به ارمنستان عین صواب است. موشکهای ضدزره دهلاویه و موشک تاپ اتک الماس در کنار چندین فروند پهپاد رزمی، شناسایی و انتحاری بخشی از سبد خرید طرف ارمنی از ایران را تشکیل میدهد.