🔰 به گزارش تحریریه؛ دکتر حسین روازاده؛ پژوهشگر طب ایرانی اسلامی با انتقاد از ترکیب و اقدامات سازمان نظام پزشکی ایران اظهار کرد:
💢 سازمان نظام پزشکی مانند بسیاری از وزارتخانهها و سازمانهای دولتی کپی سازمانهای غربی است و امیدوارم با تشکیل دولت اسلامی در ماههای آینده، فرآیند اصلاحات ساختاری برای تغییر در مدلهای اداری غربی در کشور آغاز شود؛
💢 سازمان نظام پزشکی با وجود افرادی که وابسته به احزاب سیاسی خاص هستند، به طور کامل دستور کار خود را در راستای بازیهای سیاسی و حزبی قرار داده و از چارچوب وظایف اصلی خود به عنوان یک نهاد صنفی و مردمی خارج شده است.
💢 وی افزود: سازمان نظام پزشکی، سازمان مردم نهاد یا ان. جی. او محسوب میشود؛
⁉️ چرا چنین سازمانی باید معاونت انتظامی داشته باشد؟
⁉️ چرا با به کار بردن کلمه انتظامی کنار کلمه معاونت، اذهان عمومی را منحرف میسازد تا به خود جنبه حقوقی و قضایی بدهد؟
⁉️ اینگونه باشد که هر اتحادیه و صنفی باید دادسرا و معاونت نظامی و انتظامی داشته باشد و اعضا را دستگیر و محاکمه کند؟!
⁉️ پس قوه قضاییه و نیروی انتظامی در این میان چه کاره هستند؟
🔷 کشور حساب و کتاب دارد؛ به دنبال آن هستیم تا با چنین ناهنجاریها و برخوردهای خارج از قانون مقابله کنیم و از مجاری قانونی، حقوق جامعه پزشکی که سالهاست در سازمان نظامی پزشکی قربانی مطامع و اهداف سیاسی شده است را پیگیری خواهیم کرد.
🔷 این پژوهشگر طب سنتی در ادامه با اشاره به بیحساب و کتاب بودن فعالیتهای سازمان نظام پزشکی بیان کرد:
🔷 هر ساله از دهها هزار نفر عضو جامعه پزشکی که شامل پزشکان عمومی، متخصصین، بینایی سنجها، شنواییسنجها، متخصصین تغذیه، دندانپزشکان، داروسازان، متخصصین علوم آزمایشگاهی، ماماها، فیزیوتراپیست ها و ... حق عضویت گرفته می شود اما هیچ خدماتی به آنها ارائه نمیشود؛
🔷 تا به حال مشاهده نشده که مسئولان سازمان، گزارشی از گردش مالی بدهند. از کمیسیون بهداشت مجلس درخواست دارم تا تحقیق و تفحصی در این سازمان داشته باشد.
🔷 آنها باید درباره هزینهکردها پاسخگو باشند؛ خروجی عملکرد در حوزه اختیارات خود را ارائه دهید.
🔷 وی خاطرنشان کرد: در بخش پزشکی، تعارض منافع بسیاری وجود دارد. گردش مالی و اعداد و ارقامی که در بخشهای تجهیزات پزشکی، خدمات پزشکی و ... رد و بدل میشود، بسیار کلان است و این تعارض منافع ایجاد میکند.
⁉️ با وجود چنین تعارضاتی چگونه یک سازمان میتواند خود رأساً در نقش شاکی، قاضی، ناظر و مجری ظاهر شود؟
🔷 وجود چنین نقشهایی میتواند به راحتی به عنوان اهرم فشار علیه بخشی از پزشکان و فعالین این حوزه مورد سوء استفاده قرار گیرد.
🔷 دکتر روازاده با طرح سؤالی درباره فرآیند انتخابات در سازمان نظام پزشکی گفت: کافی است به تعداد آرای انتخاباتی مسئولان و مدیران این سازمان نگاه کنید.
🔷 تعداد آرای آنها روی هم به اندازه تعداد انگشتان دست و با یک صفر کمتر یا بیشتر نیست! این سازمان نماینده واقعی جامعه پزشکی نیست و نمیتواند برای آنها تصمیم بگیرد؛
🔷 اگر نقد نسبت به این سازمان در میان جامعه پزشکی وجود نداشت، ما شاهد آرای بیشتری بودیم و حداقل در میان هم صنفیها مشروعیتی داشتند.
🔷 اکثریت پزشکان و رشتههای مرتبط که در زیر مجموعه سازمان پزشکی تعریف شدهاند، از مدیران این سازمان و فرآیندها و اقدامات آنها رضایتی ندارند.
⁉️ چرا حتی با عدم حضور اعضای نظام پزشکی در انتخابات، فکر اساسی نمیشود؟
🔷 سازمان نظام پزشکی مانند قلعه حسن صباح است و با دیکتاتورمآبی مدیران آن روبه رو هستیم.
🔷 برای تماس با یک مسئول این سازمان از سوی اعضای آن، اعضا با برخوردهای ارباب ــ رعیتی مواجه میشوند و هیچگاه درب اتاقشان به روی همکاران باز نیست.
⁉️ نارضایتی نسبت به سازمان باید در کجا مورد توجه قرار گیرد؟
⁉️ اگر به خود سازمان اطلاع دهیم که فاجعه است! سازمانی که خود شاکی، ناظر، قاضی و مجری است! کجای دنیا اینگونه عمل میکنند؟
🔷 وی با اشاره به ساز و کارهای غیرقانونی و ناقص سازمان نظام پزشکی و عملکرد مدیران آن گفت: