⭕️انبارلویی در گفتگو با شهدای ایران:
🔸هزینه مقاومت به مراتب کمتر از هزینه سازش است/ در آلمان اجازه بنزین زدن به هواپیمای ظریف را ندادند!/ اصلاح طلبان حرفی جز آمریکا هراسی ندارند
🔹محمد کاظم انبارلویی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری شهدای ایران در خصوص سرمایه کم اجتماعی اصلاح طلبان گفت: در انتخابات ریاست جمهوری که منجر به رای آوردن آقای روحانی شد اصلاح طلبان گفتمانی را مطرح کردند و آن گفتمان این بود که غرب ستیزی آمریکا ستیزی فایدهای ندارد و ما باید برویم و تحریمها را برداریم.
وی افزود: لذا گفتمان قالب دولت روحانی و اصلاح طلبان گفتمان گفتگوی با غرب و آمریکا بود و سه کشور اروپایی که تحریمهای ظالمانه را علیه ما اعمال میکردند اینها رفتند و گفتگو کردند و این گفتگوها منجر به برجام شد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه برجام شروطی داشت که شروط مجلس، شورای نگهبان، رهبری و دستگاه های اقتصادی باید ذیل آن رعایت میشد، ادامه داد: اما آنها این را رعایت نکردند تا بتوانند به یک توافقی برسند و معتقد بودند که کلید برجام هر قفلی را در بحرانها و مشکلات کشور باز می کند.
انبارلویی یادآور شد: آنها حتی به تلویزیون آمدند و گفتند چیزی را امضا نمیکنیم مگر اینکه تحریمهای نفتی، پولی، مالی و مسائل دیگر برداشته شود. آنها برجام را امضا کردند و دولت روحانی به همه تعهداتش در قبال غرب عمل کرد و بعد از ۶ ماه دیدند که هیچ قدمی از طرف غربی برداشته نشده است.
🔰
💠🇮🇷💠 راز موفقیت 👇
✅
@razmovafajh