🔥 راهپیمایی ((جمعه خشم و نصر))
✍به فضل الهی افزایش مشارکت ملت ایران در نماز جمعه و راهپیمایی این هفته نسبت به هفته گذشته، باری دیگر توهمات دشمنان ملت ایران را در هم خواهد شکست و ترس و ناامیدی و تفرقه و اختلاف را در سرتاسر وجودشان نفوذ خواهد داد و بر امید و روحیه مقاومت و وحدت و انسجام ملت ایران بیش از پیش خواهد افزود ان شاء الله
⭐إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ
✅ان شاء الله با عمل به وظایف اجتماعی و تشویق و ترغیب یکدیگر به انجام این وظایف مشمول نصرت های الهی واقع میشویم
⭐وَ مَا النَّصرُ اِلّا مِن عِندِ اللَهِ العَزیزِ الحَکیم
✅چرا که پیروزی وابسته بر امکانات و نفرات نیست بلکه وابسته بر استقامت در پیمودن راه حق و انجام وظایف فردی و اجتماعی در این راه است که خداوند بر عهده ما قرار داده و در عوض، وعده نصرت و پیروزی را به ما داده است.
⁉️مگر غیر از این است که حضرت موسی(ع) و یارانش با دست خالی و تعداد کم ولی بوسیله یاری خداوند که نتیجه استقامتشان در راه حق و انجام وظایف بود، توانستند بر فرعون پیروز شوند؟!!
✅لذا فقط تا زمانی میتوانیم به پیروزی و یاری از طرف خداوند امیدوار باشیم که در راه حق و انجام وظایف استقامت کنیم و الا اگر به تجهیزات و نفرات بود فرعون باید حضرت موسی(ع) را و نمرود باید حضرت ابراهیم(ع) را و ابوسفیان باید حضرت محمد(ص) را با تجهیزات و نفراتشان شکست میدادند.
#وعده_صادق
#انتقام_ملی
#مرگ_بر_اسرائیل
╔═🍃🌺🍃══════╗
🆔
#خبرگزاری_بسیج_آوج
https://eitaa.com/basijnewsir_avaj
╚══════🍃🌺🍃═╝