🔴 چرا تلاش لاریجانی برای مرزبندی با دولت روحانی بی فایده است؟
#شریک_روحانی
♦️فرهیختگان:در دوران ریاستش بر مجلس شورای اسلامی به هر شکل ممکن تلاش کرد بیشترین همسویی را با دولت و نظریاتش در حوزه اقتصاد، سیاست خارجی و... داشته باشد. لاریجانی بهاندازهای با دولت همسو بود که لیست انتخاباتی مجلس دهم در ائتلاف او با دولت و اصلاحطلبان بسته شد و او از این طریق توانست نیروهای وفادار به خود یعنی کاظم جلالی و بهروز نعمتی را در لیست 30نفره تهران جای دهد.
♦️ائتلاف لاریجانی با دولت بهحدی جدی بود که او بدون مشکل برای 4سال توانست ریاست مجلس دهم را برعهده بگیرد. شاید ائتلاف دولت و لاریجانی برای رئیس مجلس آوردهای داشت اما این ائتلاف و شراکت، قوه مقننه بهعنوان ناظر عملکرد دولت با دولت را اخته کرد تا ضعیفترین مجلس انقلاب در پی یک ائتلاف نادرست شکل بگیرد.
♦️لاریجانی با این ائتلاف و همسویی با دولت، عملا قوه مقننه را دراختیار قوهای دیگر قرار داد و شأن مجلس را به یک ادارهکل در دولت تنزل داد. او با کمک دولت، دندانهای مجلس را کشید و خانه ملت را ناتوانتر از آن کرد که بتواند وزیر ناکارآمدی همچون عباس آخوندی را استیضاح و برکنار کند.
♦️در دوره او بود که محمد شریعتمداری، وزیری در آستانه استیضاح، توانست از وزارت استعفا بدهد و کمی بعد از همان مجلس، رای اعتماد برای تصدی وزارتخانه دیگری را بگیرد.
♦️بیش از 6سال عمر مجلس لاریجانی با دولت روحانی سپری شد، اما طی این سالها او یک نقد جدی و قابل اعتنا به عملکرد دولت نداشت و پس از پایان فعالیتش در پارلمان، روحانی با یک پیام دلگرمکننده از اقدامات او در چند سال گذشته تقدیر و تشکر کرد.
♦️شراکت او در وضع موجود، چیزی نیست که بتوان با هشتگ و نطق و چند توئیت آن را پوشاند. در کالبد سیاسی ایران، لاریجانی پس از اسحاق جهانگیری بیشترین نقش را در ساخت فاجعهای بهنام وضع موجود داشته است. آنها بازوان کمکی راست و چپ حسن روحانی بودند و حالا سودای ریاستجمهوری دارند. در پرونده متهمان وضع موجود، علی لاریجانی پس از جهانگیری متهم ردیف سوم است.
🌍
@roshanaivigol