⭕️ از احتمال پوست اندازی جریان های معنوی نوظهور تا کنار رفتن آنها در پساکرونا
👤حجت الاسلام حاجی آقازاده :
🔻بحران کرونا سخت ترین بحران در قرن اخیر است، حتی در جنگ جهانی دوم نیز بحرانی همانند کرونا وجود نداشته است؛ کرونا موجب شد تمامی کشور ها و همه اقشار درگیر شوند.
💢در هر بحرانی رویکرد به معنویت افزایش پیدا می کند به عبارت دیگر پس از هر بحرانی نگاه الهیاتی وجود دارد و در کرونا نیز چنین موردی وجود دارد؛ فرقه ها در این گونه موارد بر شکست های روحی و روانی سرمایه گذاری می کنند زیرا فرقه بر خلاف دین، فرد محور است نه
#عقاید محور؛ بنابراین اکنون در حال مدیریت آینده است و شاید امروزه شکست خورده اما در آینده خود را به روز رسانی خواهد کرد.
🔹فرقه از تاثیرات آخرالزمانی، برداشت حداکثری خواهند داشت زیرا امروزه بشر اسیر یک ویروس است که می تواند برای خود یک نگاه
#آخرالزمانی ایجاد کند؛ همچنین فرقه ها به دلیل این که مسائلی همانند ایمن سازی بشر در مقابل بحران ها و وعده های درمانی، بازار دارند برای آنها سرمایه گذاری می کنند.
بیشتر بخوانید: 👇🏻
https://b2n.ir/655956
👤حجت الاسلام مظاهری سیف:
❗️کرونا توجهات مردم جهان را به امور معنوی افزایش داده البته جریانات نوظهور نیز فعالیت هایی داشته اند اما کمتر از حد انتظار بود. معنویت های جدید بر مسائل و فعالیت های اجتماعی بسیار تأکید دارند و همیشه در قالب کمک های خیرخواهانه وارد می شوند به عنوان مثال جریان
#عرفان_حلقه که کمک به خلق را در اساسنامه خود مطرح کرده و در سیل کرمانشاه فعالیت های بسیاری داشتند اما در ماجرای کرونا چنین فعالیتی مشاهده نشد.
معنویت های نوظهور برای عرضه خود از سه مؤلفه تکرار، تنوع و جذابیت استفاده کرده و به عرضه آموزه اکتفا نمی کنند بنابراین آموزه های خود را به شکل های متنوع و با جذابیت، تکرار می کنند در نتیجه عرضه به استراتژی قدرتمند تبدیل می شود که البته این ابزار در رویداد کرونا آسیب دیده است.
👈🏻امروزه در جامعه، اسلام منهای معنویت تبلیغ می شود یعنی بر تبلیغ
#اسلام با تأکید بر باورها و دستورالعمل های فقهی اکتفا می شد اما کرونا موجب شد معنویت دینی نیز خود را نشان دهد.
بیشتر بخوانید: 👇🏻
https://b2n.ir/406569
@feraghvaadyan