🔖دغدغه خدمت یا به دست آوردن فرصت؟
✍️ایران اسلامی کشوری است که در کنار اکثریت شیعه، پیروان دیگر مذاهب و ادیان را در خود جایداده است. افزون بر تنوع عقیدتی، همزیستی مسالمتآمیز و همدلانه از ویژگیهای آشکار مردم این مرزوبوم است. شکرانه این نعمت عظیم، خدمت صادقانه بهتمامی افراد جامعه است که در سایه انتخاب مسئولان کارآمد و متخصص تحقق می پذیرد. آنچه این همبستگی را با مخاطره مواجه می کند، درخواست هایی است که خواسته و یا ناخواسته موجب تفرقه امت اسلامی می گردد، افرادی که در قالب منتقد به دولت، بحث عدم انتصاب وزیر از اقلیت مذهبی را مطرح می کنند و حتی رأی اهل سنت را به انتصاب وزیر و انتخاب مدیران اهل سنت گره می زنند و مسئله را بهگونهای بیان میکنند که گویا نظام اسلامی با انتخاب نکردن مدیری از اقلیت مذهبی، قصوری مرتکب شده و در حق آنان جفا کرده است درحالیکه توقع مردم از مدیران خُرد و کلان خدمتگزاری متعهدانه است؛
حال سؤال اینجاست:
آیا اساسا اهل تسنن بودن نشانه خدمتگزاری و کارآمدی مسئول منتخب است؟!
آیا در صورت انتخاب چنین مسئولی، او میخواهد برای همکیشان خود امتیاز خاصی در نظر بگیرد؟ و خارج از چارچوب قوانین فقط برای اهل تسنن یا مردم منطقهای خاص کاری انجام دهد؟! اگر چنین باشد بهطورقطع مستلزم تبعیض بوده و غیرقابلپذیرش است.
بنابراین پیرو اقلیت مذهبی بودن شاخص و معیار درستی برای واگذاری مسئولیت نیست، لذا شایسته است با موضعگیری نادرست، خشنودی دشمنان اسلام که همان تفرقه امت اسلامی است، فراهم نگردد.
منبع: کانال اطلاع رسانی موسسه مذاهب
#استاد_روستایی
#روستایی
#برنامه_ایستگاه_اندیشه
#ایستگاه_اندیشه
#مولوی_عبدالحمید
#عبدالحمید
#یادداشت
#ostad_rustaei
#rustaei
همراه ما باشید:
🆔
instagram.com/rustaei4
🆔
www.aparat.com/rustaei7
🆔
eitaa.com/rustaei110