♦نشست
#مهدی_سعادتی نماینده منتخب مردم شریف بابل با
#کریم_همتی رییس جمعیت هلال احمر ایران
⭕این جلسه ۱۷ اردیبهشت ۹۹ در دفتر جمعیت هلال احمر برگزار گردید،
صورتجلسه به شرح زیر می باشد؛
اهمموضوعات مطرح شده توسط مهدی سعادتی؛
آمادگی در برابر حوادث و سوانح، گسترش صلح و دوستی، خدمات داوطلبانه مؤسسه ای عمومی و عام المنفعه که بر اساس ارزش های بشر دوستانه، ملی و بین المللی تلاش می نماید با بهره مندی از جوانان و داوطلبان و مشارکت های مردمی به ترویج صلح و دوستی و ایجاد جامعه ای ایمن و تاب آور و آماده در حوادث و سوانح خدمات مؤثر امدادی برای کاهش آلام انسانی و توانمندسازی جامعه ی آسیب دیده ارائه نماید.
موانع و مشکلات پیش رو:
1) کمبود نیروی کارشناس و نجاتگر کادر و داوطلب
2) کمبود و فرسودگی تجهیزات انفرادی و تیمی امدادی و تجهیزات اداری به ویژه مرکز eoc
3) کمبود پایگاه های امداد و نجات جاده ای بین شهری
4) کمبود مراکز نگهداری و آموزشی سگ های زنده یاب
5) کمبود پایگاه امداد هوایی و بالگرد امدادی (استان های مازندران و گلستان یک بالگرد برای عملیات امدادی جاده ای و کوهستان داشته که جوابگوی حوادث مربوطه نمی باشد).
6) نبود پایگاه دریایی جهت مأموریت های امدادی دریایی
7) فرسودگی ناوگان ترابری و تجهیزات امداد و نجات و انبارهای امدادی
8) کمبود انبار امدادی برای حوادث (دپوی اقلام امدادی در انبارها بر اساس جمعیت نبوده که این امر مشکلات بعدی را در بر دارد.
9) کمبود تجهیزات امدادی برای کوهستان
10) نداشتن سردخانه برای دپوی اقلام غذایی جهت استفاده در بحران
11) نداشتن تجهیزات سنگین برای جستجو و نجات در آوار (دستگاه زنده یاب)
12) مسئولیت آموزش همگانی جهت مدیریت در بحران با جمعیت هلال احمر بوده که در این امر با توجه به کمبود امکانات آموزشی به توفیقات خوبی نرسیده است.
13) کمبود امکانات، تجهیزات و تسهیلات رفاهی برای نجاتگران و امدادگران داوطلب در پایگاه امدادی ( به علت مواجه شدن با حوادث دلخراش، نجاتگران از لحاظ روحی و روانی دچار آسیب شده که جهت تنوع و تقویت روحی و روانی به این امکانات نیازمندند).
14) تقویت تیم واکنش سریع جهت پاسخگویی در حوادث و حضور در به موقع در سوانح
15) به جهت تعدد کارها در هلال احمرمتأسفانه در مأموریت های ذاتی خود در مدیریت بحران به نحو مطلوب ورود پیدا نکرده در حالیکه در این امر کار شود هلال احمر می تواند در حوادث مثل سیل، زلزله و ... خوب ورود پیدا کند.
16) جمع آوری کمک های مردمی در حوادث ذاتاً باید با دستگاه متولّی باشد.
17) با توجه به کارگروه چهارده گانه در مدیریت بحران به نظر می رسد هلال احمر باید امورات مربوطه به کارگروه را به آنها واگذار نموده و با توجه به زیرساختارهایی که در دستگاه مربوطه وجود دارد بهتر می توانند خدمات در حوادث ارائه دهند، مثلاً در درمان باید امورات درمانی در حوادث به وزارت بهداشت و درمان و در اسکان به وزارت مسکن و شهرسازی و... واگذار شود.
18) تشکیل کمیته ی ویژه جهت بررسی نقاط ضعف در هلال احمر که مانع خدمات ویژه شده ضروری می باشد.
19) تقویت مأموریت های ذاتی هلال احمر و جلوگیری از تعدد مأموریت ها و برنامه های غیر تکلیفی و جلوگیری از موازی کاری جهت تسریع در خدمات ضروری می باشد.
20) تقویت شُعَب شهرستانی که عموماً مأموریت ها به عهده ی ایشان بوده ضروری بوده لذا از انباشت نیروها در ستاد و توزیع آن در شهرستان ها بدیهی می باشد.
21) تقویت طرح های انگیزشی برای جذب جوانان و تربیت امدادگر داوطلب نظیر کسر خدمت سربازی، امریه، امتیاز در کنکور و ... و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی.
22) تقویت فراکسیون هلال احمر در مجلس شورای اسلامی و تعامل بیشتر با نمایندگان از سوی معاونت پارلمانی جمعیت هلال احمر جهت بر طرف نمودن موانع برای پیشبرد اهداف وسیع هلال احمر که می بایست از طریق مجلس رفع موانع گردد. به نظر می رسد تا به حال این ارتباط ضعیف بوده و ضروری است که این امر تقویت گردد تا جمعیت هلال احمر بتواند برای رسیدن اهداف بزرگش مصوّبات مربوطه را بصورت قانونی در مجلس به تصویب برساند.
#شفافیت_آرا
#سال_جهش_تولید
#به_عمل_کار_برآید
#جهاد_ادامه_دارد
💠کانال رسمی سردار سعادتی
🆔
@saadati_ir 🇮🇷