🔺دکتر ایدی کوهن روزنامه نگار اسرائیلی نزدیک به موساد است که توییت ها و دشمنی او با ایران مورد توجه رسانه های جهان قرار دارد. دکترای وی تاریخ خاورمیانه است.
در سال ۱۳۵۱ در لبنان به دنیا آمده و پدرش دارای پاسپورت ایرانی بوده است که در سن ۳۹ سالگی کشته می شود و پس از آن کینه ایران در دل فرزندش شعله ور تر می گردد.
◽️او از طریق مظلوم نمایی هلوکاست سعی در مشروعیت بخشی به رژیم اشغالگر دارد و در راستای اهداف امنیتی اسرائیل اقدام به فضاسازی رسانه ای می کند و در مواقع خاصی نیز اخباری را منتشر می کند که مقامات رسمی اسرائیل نمی خواهند به طور رسمی آن را منتشر کنند.
▫️ایدی کوهن از مشاوران نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در سالهای نخست دولت بنیامین نتانیاهو بوده است. به مدت ۸ سال مشاور نخستوزیر اسرائیل در فاصله سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۲ میلادی بوده است
▫️ البته اخباری که منتشر می کند در بسیاری از مواقع هم ممکن است غیر واقعی بوده و فقط در جهت فضاسازی و پروپاگاندای رسانه ای به نفع رژیم صهیونیستی منتشر شود.
▫️او مسئولیتی در رژیم صهیونسیتی ندارد و تنها یک ژورنالیست مرتبط با سیستم امنیتی است. تقریبا نقش او برای اسرائیل چیزی شبیه حاج حسین شریعتمداری ( مدیرمسئول کیهان) در ایران است.
🔺این مقایسه فقط از این جهت است که بگویم مثل حاج حسین شریعتمداری که شمشیر رسانه ای ماست ایدی کوهن هم برای اسرائیل همین نقش را دارد.
@saeed_abdollahi