یکی از مهم ترین شاخه های جنگ ترکیبی دشمنان قسم خورده اسلام و ایران اسلامی که از دیرباز مورد توجه شیاطین بوده، بخصوص در عصر ظهور، عادی سازی گناهان کبیره و در رأس آن، عریان کردن زنان و مردان، با گسترش بی حجابی و تلقین بی توجهی نسبت به عفاف و حجاب در بلاد مسلمین است.
انجام این کار میسر نخواهد بود مگر به دست افرادی که به هر طریقی (عمداً یا سهواً)، مهره های این خدعه شیطانی قرار گرفته اند.
لیکن، یکی از حرکت های خوبی که شروع شده، برخورد قاطع پلیس با ترویج این فرهنگ غلط توسط افرادی است که در اماکن عمومی و یا در خودروهای خود اقدام به کشف حجاب می کنند.
حال بر افراد انقلابی، حمایت از پلیس زحمتکش و وظیفه شناس در فضای مجازی از یک طرف و از طرف دیگر تماس با 110 و اعلام شماره پلاک و مشخصات دقیق خودروهایی که اقدام به کشف حجاب کردهاند به عنوان اقدام متقابل و پیشگیرانه، تکلیف است که قصور در آن، موجبات پاسخگویی در محضر پروردگار در روز قیامت است برای افرادی که در سنگر انقلاب نسبت به حفظ اسلام، کوتاهی کردند.