#تفسیر_قرآن ☘☺️
تفسیر سوره بقره - آیهی ۲۳۲
اگر زنان مطلّقه، با همان شوهران سابق خود توافق کرده و ازدواج کنند، در پاکى و تزکیه فرد و جامعه، تأثیر بسیار دارد. «ذلکم ازکى لکم واطهر» زیرا در این نوع ازدواج، اسرار یکدیگر مخفى مانده و فرزندان به آغوش والدین و سرپرست واقعى خود برمى گردند و چون زن و شوهر طعم تلخ طلاق را چشیده اند، از جدائى مجددّ نگرانند.
پیام ها😃❤️
۱- رأى زن مطلقه، در انتخاب شوهر محترم است و در ازدواج مجدّد، اجازه از دیگرى لازم نیست. «فلاتعضلوهنّ»
۲- با یک طلاق، براى همیشه بدبین نباشید. چه بسا بعد از طلاق، دو طرف پشیمان شده و آماده زندگى مجدّد به نحو شایسته اى باشند. «ینکحهنّ ازواجهنّ»
۳- شرط اصلى ازدواج، رضایت طرفین است. «تراضوا بینهم»
۴- توافق بر ازدواج، باید بر اساسى عقلایى و عادلانه باشد. «تراضوا بینهم بالمعروف»
۵ - کسانى که در راه ازدواجِ مشروع دیگران، کارشکنى و مشکل آفرینى مى کنند، باید در ایمان خود نسبت به خدا و قیامت شکّ کنند. «لا تعضلوهنّ... ذلک یوعظ به من کان منکم یؤمن باللّه والیوم الاخر»
۶- از جاذبه هاى طبیعى و مشروع، جلوگیرى نکنید. چه بسا زن و مردى که میان آنها طلاق جدایى افکنده، از یکدیگر خاطرات شیرینى نیز داشته باشند و گاه و بیگاه آن خاطرات را یاد بیاورند که اگر به طور طبیعى و مشروع به هم نرسند، خطر انحراف وجود دارد. «ینکحهنّ ازواجهنّ... ذلکم ازکى لکم و اطهر»
۷- براى حفظ سلامتى جامعه، زنان مطلقه نباید بى همسر بمانند. «ینکحن... ذلکم ازکى لکم و اطهر»
۸ - برکات ازدواج مجدّد و بازگشت به همسر اوّل و همچنین مفاسد طلاق و بى همسرى، فوق درک بشر است. «واللّه یعلم وانتم لا تعلمون