در مفاتیح سه دعا داریم که خواندن آنها در ماه رجب وارد شده و اتفاقا این سه دعا از ناحیه امام عصر (عج) به دست ما رسیده است.
https://b2n.ir/k16362
یکی از این دعاها، توقیعی است که نائب خاص امام(عج)، «محمد بن عثمان بن سعید» از ناحیه مقدسه گرفته و مطرح کرده است و با این فراز شروع می شود: «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِمَعَانِی جَمِیعِ مَا یَدْعُوکَ بِهِ وُلاَهُ أَمْرِکَ…خدایا من تو را می خوانم به همه آنچه که والیان امر تو به واسطه آن تو را می خوانند
دومین دعای ویژه ای که در ماه رجب توصیه شده، توقیعی است از «حسین بن روح نوبختی» (از نواب خاص امام زمان (عج) که ایرانی نیز بوده است) که در خلال این دعا توصیه شده در ماه رجب به دو مولود این ماه متوسل شویم. این دو نیز در کتاب مفاتیح الجنان و در همان بخش موجود است.
دعای سوم که در اصل یک زیارت نامه عام است نیز از طریق «حسین بن روح نوبختی» نقل شده است که با آن می توان همه ائمه علیهم السلام را زیارت کرد و در حرم همه امامان (ع) قابلیت قرائت دارد. این زیارتنامه دارای مضامین و محتوای بلندی است.
◀️ کانال انس با
#صحیفه_سجادیه
🆔
@sahife2