🌙نماز شب بیستم
#ماه_رجب
💠رَوَاهَا سَلْمَانُ الْفَارِسِيُّ عَنِ النَّبِيِّ (ص) روایت کرده اند از سلمان فارسی از پیامبر اکرم -صلی الله علیه و آله- که فرمودند:
🌼 لِكُلِّ لَيْلَةٍ مِنْ لَيَالِيهِ صَلَاةٌ مُنْفَرِدَةٌ فَمَنْ صَلَّى فِي الْعِشْرِينَ رَكْعَتَيْنِ بِالْحَمْدِ[1] وَ الْقَدْرِ[2] خَمْساً أُعْطِيَ ثَوَابَ إِبْرَاهِيمَ وَ مُوسَى وَ عِيسَى (ع) وَ أَمِنَ مِنْ شَرِّ الثَّقَلَيْنِ وَ نَظَرَ اللَّهُ إِلَيْهِ بِالْمَغْفِرَةِ.
👈برای هر شب از شب های این ماه به طور جداگانه نمازی ذکر گردیده پس هر کس در شب بیستم این نماز را بخواند، دو رکعت در هر رکعت -یک بار سوره حمد و پنج بار سوره قدر- قرائت شود،
ثواب و پاداش حضرت ابراهيم، موسى، و عيسى -عليهم السّلام- را به او عطا مىكند و نيز هيچ گزندى از جنّيان و انسانها به او نمىرسد و خداوند با ديدهى آمرزش و مغفرت به او مىنگرد.
[1] سوره الحمد(فاتحه)
[2] سوره القدر
📚منبع: کتاب بلدالامین
📒
@sahifeh_Et