🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸کارهایتان را به یک نحوی مرتبط با امام رضا (ع) کنید🔸
شما اگر کارتان گیر بکند، امام رضا (ع) گرهتان را باز میکند. در توسلاتی هم که میخواهید پیدا بکنید، به امام رضا (ع) زیاد توسل کنید. هم در جبهه و هم بیرون جبهه. چون شما در حاشیۀ ایشان زندگی میکنید و بقیۀ ائمه (ع) هم، امور شما را حواله میکنند به ایشان. همانطوری که امام [خمینی] وقتی در یک استان، نمایندهای دارد، با هیچکس دیگری مستقلاً کاری انجام نمیدهد. اگر امام بخواهد در مورد مسائل استان، تصمیمی بگیرد میگوید به نمایندۀ من مراجعه کنید. من موارد عدیدهای دیدم که نامههایی که در خصوص استان، تصمیماتی گرفته شده را امام میفرمایند به فلانی مراجعه کنید. هر ماه، چند نامه در این موضوع میرسد که زیر موضوع مثلاً نوشته: «بروید سراغ فلانی!». امام اینجوری رعایت میکند. این یک روش الهی است.
اگر پرچمی دارید، عَلَمی دارید، ببرید آنجا دور ضریح ایشان طواف بدهید و بمالیدش به ضریح حضرت. هر وقت میخواهید پولی خرج کنید یا بودجهای از سپاه بگیرید، بگویید یک مقداری پول مربوط به حضرت -ولو کم هم باشد- به شما بدهند و از آن پول به عنوان تبرّک و تیمّن، بریزید داخل پولهای خودتان. معتقد باشید به این مسائل! این مسائل، امضا شده است!
روایتی در کافی هست که کسی بود مدتی نتوانسته بود خدمت امام رضا (ع) برسد، تا اینکه مریض شد. کسی آمد نزد امام رضا (ع) که فلانی مدتی خدمتتان نیامده و الان مریض است. اگر ممکن است شما یک عیادتی از ایشان بکنید. حضرت قبول کردند و رفتند به خانۀ او برای عیادت. او هم خیلی خوشحال شد. بعد که حضرت از آن اتاق بلند شدند و رفتند، همسر او آمد دست کشید به محل نشستن حضرت و آنجا را بوسید. این کسی که واسطۀ عیادت بود، متوجه این کار شد و بعد که آمد خدمت امام رضا (ع) عرض کرد که آن روز که رفتیم خانۀ فلانی، بعد از اینکه شما از اتاق خارج شدید، زنش آمد همانجایی که شما نشسته بودید را بوسید. حضرت گفتند: فلانی اهل بهشت است؛ شوهرش هم اهل بهشت است.
اگر از پارچۀ مربوط به حرم امام رضا (ع) یا چیزی که روی ضریح حضرت هست، به شما هدیه کردند، اینها را بر پرچمهایتان، توی ماشینهایتان، توی ماشین فرماندهیتان نصب بکنید. از چیزهایی که مثلا منسوب به آن حضرت است، توی اتاق فرماندهیتان داشته باشید، نقشههای جنگیتان را به آنجا مرتبط بکنید. اینها مؤثر است.
(بیانات در دیدار با پاسداران و رزمندگان استان خراسان / دهۀ 60)
@haerishirazi