🇮🇷🇵🇸
📝فتنه ۸۸ و ۱۴۰۱ برنامه مشترک دشمن برای ایجاد مانع بر سر راه پیشرفت کشور با تکیه برگفتمان مقاومت و هدایت جامعه به سمت گفتمان سازش
🍃🌹🍃
🔸مرداد ماه امسال بود که رهبری حکیم انقلاب در دیدار با فرماندهان سپاه با رو نمایی از طرح و نقشه دشمن در مواجهه با ملت ایران فرمودند: بدانیم که آن سیاستِ راهبردیِ [ایجادِ] بحرانهای پیدرپی که در کنفرانس گوادلوپ تصویب شد، هنوز جریان دارد، آن سیاست هنوز در حال جریان است، از آن سیاست دست برنداشتهاند. [میخواهند] در داخل نظام جمهوری اسلامی، کشور عزیز ما، دائماً بحران ایجاد کنند؛ یک روز به بهانهی انتخابات، یک روز به بهانهی بنزین، یک روز به بهانهی زن، به بهانههای گوناگون، [میخواهند] بحرانسازی کنند و میکنند. ابزارها هم امروز ابزارهای پیشرفتهتری است؛ معلوم است. هدف دشمن هم از این بحرانها، در درجهی اوّل، این است که امنیّت کشور را از بین ببرد؛ امنیّت که نبود، اقتصاد هم نیست...
🔹با یک نگاه اجمالی به شرایط کشور در فتنه سال ۸۸ و ۱۴۰۱ مشابهت هایی را می توان دید که قابل تامل هستند.
دولت هایی که در گیر این فتنه ها شدند ، هر دو بعد از دولتهایی روی کار آمدند که گفتمان قالب آنها ، گفتمان سازش در برابر غرب بود و دشمن توانسته بود از طریق مذاکره و گرفتن امتیازات متعدد، بر سر راه توسعه و پیشرفت کشور محدودیت های گسترده ای را ایجاد کند و یا در مواردی آنها را متوقف کند مثل آنچه بر سر صنعت هستهای و فضایی و سایر حوزه های دانشی به وجود آمد.
🔸نکته دوم اینکه دولت های درگیر فتنه ، گفتمان قالب آنها درست نقطه مقابل گفتمان سازش، گفتمان مقاومت بود و اتفاقا بدون دادن امتیاز به غرب و با تکیه بر توان داخل، توفیقات زیادی هم در توسعه و پیشرفت کشورحاصل کردند و دقیقا ترس دشمنان از اینکه این گفتمان یعنی گفتمان مقاومت در جامعه نهادینه شود و مشکلات را یکی پس از دیگری حل کند ، سبب شد تا این فتنه ها طراحی شود و مانع توفیق یافتن گفتمان مقاومت در حل مشکلات شود که بخش قابل توجهی از این مشکلات هم نتیجه عملکرد همان گفتمان سازش بود.
نکته سوم اینکه که در هر دو فتنه دشمن با جنگ شناختی و رسانه ای و به بهانه ساختگی و دروغین در جامعه ایجاد شکاف کرد و با دو قطبی کاذب تلاش کرد توده ملت را در برابر هم قرار دهد و با دست خودمان مانع حرکت کشور به جلو شود.
در این نوشتار به اختصار برخی از خسارت های این دو فتنه را در بخش اقتصادی که امروز یکی از مهمترین مشکلات کشور، همین مسأله اقتصاد هست اشاره می کنم با ذکر این نکته که از خوانندگان عزیز تقاضا دارم به روند اقتصادی کشور قبل از انجام این فتنه ها توجه کنند و شرایط اقتصادی را در پسا فتنه بررسی کنند.
🔹فتنه ۸۸
۱.خسارت بیش از ۶۳ میلیارد تومانی به اموال عمومی فقط در تهران در فتنه ۸۸
۲.کاهش ۱۳/۶درصدی ارزش کل صادرات کشور در سال ۸۸ نسبت به سال ۸۷
۰۳ تصویب قطعنامه تحریمی ۱۹۲۹ معروف مادر تحریم ها علیه ایران درست در سالگرد فتنه ۸۸، پاس طلایی فتنه گران به آمریکا و غرب برای اجماع سازی علیه ایران که اثرات سوء زیادی در اقتصاد ایران بر جای گذاشت از جمله کاهش سرمایهگذاری خارجی در اقتصاد ایران که فقط در بخش انرژی بین ۵۰ تا ۶۰ میلیارد دلار بود.
۰۴کاهش صادرات نفت از ۲/۷ میلیون بشکه در روز به کمتر از یک میلیون بشکه و کاهش در آمد های ارزی کشور به دلیل تحریم های گسترده
۰۵رکود بخش تولید و کاهش صادرات غیرنفتی، تشدید بی کاری، کاهش ورود گردشگران خارجی و...
🔸فتنه ۱۴۰۱
۰۱خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی به اموال عمومی کشور
۰۲ بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول ، اغتشاشات و ناامنی در هر کشوری آثار بلند مدتی بر اقتصاد کلان آن کشور می گذارد و به طور میانگین یک درصد تولید ناخالص ملی آن کشور را کاهش میدهد که برای کشور در سال گذشته معادل ۱۷۵ هزار میلیارد تومان می شود.
۰۳ افزایش قیمت ارز از ۲۸۵۰۰تومان تا مرز ۶۰۰۰۰ تومان و سقوط ۲۲ درصدی ارزش پول ملی، این در حالی بود که دولت سیزدهم در فاصله زمانی یک سال از تشکیل، نرخ آنرا ثابت نگه داشته بود.
این موارد جدای از آسیب های جبران ناپذیر اجتماعی ، فرهنگی ، امنیتی و ... بوده است.
🔺جمع بندی
هرگاه کشور بدون توجه به غرب و امتیاز دادن به او و با تکیه بر توان داخلی در مسیر پیشرفت و توسعه قرار می گیرد ، دشمنان قسم خورده ملت با ایجاد بحران به بهانه های ساختگی و متاسفانه با همراهی خواسته یا ناخواسته عوامل داخلی دست به فتنه و توطئه می زنند تا جلوی این مسیر پیشرفت را بگیرند و به جامعه اینگونه القا کند که تنها راه حل مشکلات کشور سازش با آنها و مطیع شدن در برابر آنهاست و باز بر کسی پوشیده نیست که تجربه به ما نشان داده که هزینه سازش به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت هست.
✍ حمید جعفری
#ایران قوی
«سلام ایرانی»
ما رو به دوستانتون معرفی کنید👇
https://eitaa.com/salamiraniaziz
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•