🔷 یک سازمان غیردولتی سوئیسی فاش کرد که سالانه میلیاردها دلار طلا از آفریقا قاچاق می شود که بیشتر این طلاهای قاچاق پیش از صدور مجدد قانونی به کشورهای دیگر، به دبی میرود.
🔷 بر پایه گزارش سازمان «SwissAid»، ۳۲۱ تا ۴۷۴ تن سنگ طلا که از طریق عملیات معدنی در مقیاس کوچک یا صنایع دستی در آفریقا استخراج میشود و ارزشی میان ۲۴ تا ۳۵ میلیارد دلار دارد، بی اعلام رسمی صادر میشود.
🔷 قاره آفریقا تولید کننده اصلی طلا در جهان است و غنا، آفریقای جنوبی، مالی و بورکینافاسو در سال ۲۰۲۲ در صدر تولید طلا قرار دارند.
🔷 قاچاق طلای آفریقا در حال افزایش است و بین سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲ دو برابر شده است.
🔷 تجارت شکلگرفته پیرامون این فلز گرانبها «منبع درآمد میلیونها معدنکار صنعتگر، منبع اصلی درآمد برای بسیاری از دولتها، وسیلهای برای تأمین مالی گروههای مسلح و عاملی برای نقض جدی حقوق بشر علاوه بر تخریب محیطزیست است».
🔷 دبی «مرکز بینالمللی تجارت طلای آفریقا» است؛ این طلا سپس راه خود را به کشورهای دیگر، از جمله سوئیس، باز میکند.
🔷 این سازمان تخمین میزند که در سال ۲۰۲۲، «۶۶.۵ درصد (۴۰۵ تن) طلای وارداتی به امارات از کشورهای آفریقایی قاچاق شده است.»
🔷 این طلاها در چمدان و از طریق هواپیماهای خصوصی یا حتی پروازهای عمومی به دبی گسیل میشوند؛ امارات مرکز پالایشگاههای طلا و محل فعالیت هزاران تاجر فلزات گرانبها و سنگهای قیمتی است.
🔷 طلای آفریقا عمدتاً از امارات به سوئیس و هند فرستاده میشود. طبق قوانین سوئیس، طلا به نام جایی که واپسین فرآوری روی آن انجام شده، ثبت میشود؛ بنابراین طلای وارد شده به سوئیس را نمیتوان تا آفریقا ردیابی کرد.
🔷 فرایند قاچاق در این سطح نشاندهنده وجود اقتصاد موازی غیرقانونی در مقیاس بزرگ است که میتوان از آن برای پولشویی، تأمین مالی تروریسم و دور زدن تحریمها بهرهبرداری کرد.
#امارات
«سلام ایرانی»
ما رو به دوستانتون معرفی کنید👇
https://eitaa.com/salamiraniaziz
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•