چشم انتظاریم...!
🎙یکی از اطرافیان آیت الله علی محمد اژه ای رضوان الله تعالی علیه از قول ایشان نقل می کند که:
چند وقت پیش«
آخوندکاشی» [رضوان الله تعالی علیه] برای دیدن به منزل ما آمده بود. چندساعتی مهمانم بود. باهم مباحثی داشتیم. از مباحث، آخوند کاشی خواست به تخت فولاد برگردد. حرکت کرد و من ایشان را همراهی کرده تا اینجا رسیدیم؛ آخوند کاشی در عین حالی که دستانش در دست من بود، چندین بار گفت: دست من را رها کن، میخواهم سریع به منزل برگردم. دست آخوند را رها کرده و او با سرعت از من جدا شد. بعد از جدا شدن[از ایشان] به راه خود ادامه دادم و به تخت فولاد رفتم نزدیک منزل ابدی آخوند کاشی که رسیدن بعد از سلام و پاسخ از آن، از داخل قبر سوال کردم؛آخوند! علت اینکه از من جدا شدی و با سرعت رفتی چه بود؟
آخوند گفت: "
مومنی خرما خیرات کرده بود،این خیرات به صورت طبق های نور برای همه اموات مومنین تقسیم شده بود. داشتند سهم مرا می آوردند میخواستم در منزل باشم و سهمم را بگیرم!"
آخوندکاشی ادامه داد:
«
ما در ایام خاص مخصوصاً پنجشنبه ها منتظر خیرات مومنین هستیم»!
مسجدی(همراه آیت الله علی محمد اژه ای) ادامه داد از حرف های حاج آقا بهت زده شده بودم!
در سکوت بودم و حاج آقا را همراهی میکردم تا رسیدیم تخت فولاد و بعد از رفتن سر قبر تعدادی از علما رفتیم بالای سر قبری.
🌹 حاج آقا به من گفت: این منزل آخوند کاشی است تازه متوجه شده که
آخوند کاشی از علمای بزرگ است که حدود ۱۰۰ سال قبل به رحمت خدا رفته است و او از قبر به ملاقات آقای اژه ای آمده بود. توی این فکر بودم که مگر چنین چیزی می شود؟!
حاج آقا متوجه آشفتگی من شد.
برای آرامش من گفت:
«
هر موقع حاجت شرعیه ای داشتی بالای این قبر حاضر شو و بعد از قرائت حمد و سوره[توحید] و سوره قدر حاجت را طلب کن،آخوند به اذن خدا حاجتت را برآورده می کند؛من همین جا آخوند را به منزل خود دعوت کرده و این ملاقات ها را خداوند نصیب من نموده است"!
📚نسیم های گره گُشا، فصل در محضر صاحبدلان.
#آیت_الله_علی_محمد_اژه_ای
#اموات
#شب_جمعه
#مزار_صالحان
#التجاء
#صلوات_نامه
💐به تمام انبیاء و اولیاء الهی و شهدا و شیعیان امیرالمومنین سلام الله علیه صلواتی هدیه بفرمائيد.
@ketab_salavatnameh
@salavatnameh