5⃣♻️کدام جنبه شخصیتی علامه حسن زاده به نظر شما برجستهتر است و اگر شما بخواهید علامه حسن زاده را معرفی کنید، با این جنبه از شخصیت معرفی میکنید؟
🔸با دو جنبه؛ یکی این که علامه حسن زاده واقعاً عالم بود. بهاین معنا که دوست داشت تمام وقت خودش را برای مطالعه بگذارد. خودش میفرمود که اگر خدای متعال بخواهد من را به جهنم ببرد، من را به یک کتابخانه میبرد و میگوید به این کتابها دست نزن. پشت جلد را نگاه کن ولی آن را نخوان. ایشان واقعاً عاشق کتاب و مطالعه بود. جنبه دیگر آیت الله حسن زاده بحث سیر و سلوک و معنویت ایشان بود. کتابهای دعا، اخلاقی و عرفان را واقعاً خوانده بود و بدان عمل کرده بود. چلهنشینیها، اذکار و نکاتی که در روایات آمده را عمل میکرد. برای مثال فرض کنید در روایتی آمده که اول ماه مبارک رمضان تا شب بیست و سوم، هر شب ۱۰۰ مرتبه سوره دخان را بخوانید. سوره دخان حدود ۳ صفحه قرآن است. ۱۰۰ بار بخوانید میشود ۳۰۰ صفحه قرآن که تقریبا نصف قرآن است. اقلاً هفت ساعت وقت نیازدارد تا شما ۱۰۰ مرتبه سوره دخان را بخوانید. این بزرگوار از ابتدای ماه مبارک رمضان، این کار را میکرد.
آیت الله حسن زاده کل قرآن را در نمازهای مستحبی یا نافله می خواند. ایشان بهشدت انسان متعبد اهل نافله، تهجد، ذکر، چله نشینی و سیر و سلوک بود. ایشان در هر دو جنبه علم و عمل سرآمد بود.