🎥 نماینده مجلس: استیضاح آقای همتی و خانم صادق مالواجرد در اولویت است/ سیاست اشتباه وزیر اقتصاد ارزش پول ملی رو بیشاز ۳۰٪ درصد کاهش داده؛ نزدیک به ۷ میلیون ناترازی مسکن داریم!
محمدمنان رئیسی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس:
🔹️اگر یک هزارم خسارتی که آقای همتی با بیارزش کردن پولملی به مردم وارد کرده است را خدای نکرده برفرض محال اختلاس کرده بودند، حتما تا الان ایشان دادگاهی میشد اما الان ایشون هزاران برابر خسارت به مردم وارد کرده؛ در نتیجه سیاست های آقای همتی یک سوم ارزش دارایی تک تک ما ایرانی ها افت پیدا کرده است.
🔹️مجلس نمیتواند سکوت کند و ایشان باید بیان در صحن پاسخ بدهند و اگر پاسخ قانع کننده نباشد ما مجبوریم از ابزار سخت نظارتی استیضاح استفاده کنیم! این مطالبه مردم در کوچه و بازار است
🔹️از نظر تعداد زیادی از نماینده ها وزیر راه و شهرسازی نیز در اولویت استیضاح است، ایشان بخاطر بیبرنامگی در حوزه مسکن که یکی از مهم ترین مسائل مردم است در معرض استیضاح است.
شبکه خبری سامان
https://eitaa.com/samannews