KHAMENEI.IR:
🎤
#تحلیل_و_تبیین | راه حل مشکلات، صندوق رأی است
🖼 پرونده: انتخاب قوی، مجلس قوی، ایران قوی
🎤 بررسی نسبت مشارکت پرشور مردم و تشکیل مجلس قوی در گفتوگو با دکتر محمد شفیعی فر، استادیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران
🔹 مجلسی که پشتوانه رأی بالاتری داشته باشد، جایگاه خود را بهتر و قویتر میبیند و به همین دلیل معمولاً در پیگیری مشکلات مردم و ارائه راهحلها و ظرفیتهایی که میتواند ایجاد کند موفقتر خواهد بود.
🔹 مجلس کار قانونگذاری، ریلگذاری و سیاستگذاری کشور را انجام میدهد. هرچه مجلس قویتر باشد احتمال اینکه ایدههای بهتر و خلاقانهتر و راههای ابتکاریتری به ذهنش برسد خیلی بیشتر است.
🔹 مسئله تحول هم به مقداری خلاقیت و ابتکار احتیاج دارد؛ یعنی اگر قرار است مجلس منشأ تحول باشد، یک مجلس مقتدر و قوی با پشتوانه مردم و با صلاحیتهای کارشناسی و صلاحیتهای عمومی، شکل میگیرد.
🔹 اگر ما به درستی، افراد خوب، قوی و درست را انتخاب کنیم، نتیجه آن بهتر شدن روند امور کشور است. پس نقش مردم کاملاً محرز است.
🔹 مجلس بیش از همه اجزای حکومت با مردم نسبت دارد و هرچه مردم بیشتر در صحنه حضور داشته باشند، نتیجه کار خود را میبینند.
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/55358
🎤
#تحلیل_و_تبیین | انتخابات پرشور و قوی؛ تضمین کننده مجلس قوی
🖼 پرونده: انتخاب قوی، مجلس قوی، ایران قوی
🎤 بررسی موضوع انتخابات پرشور، مجلس قوی و جایگاه آن در حل مشکلات کشور در گفتوگو با دکتر غلامرضا خواجه سروی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی
🔹 بر اساس اصل ۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی، اداره کشور بر مبنای آرای عمومی است و آرای عمومی هم از راه انتخابات توانسته کشور را اداره کند. بنابراین اصل اساسی و سنگ بنای اداره کشور، انتخابات و مشارکت است.
🔹 به هر میزان تنوع و حضور سراسری اقشار و آحاد مختلف جامعه به طور پرشورتر در انتخابات دخیل شوند و مشارکت کنند، به همان میزان میتوانند افراد کاردان، قویتر و باتجربه را وارد مجلس شورای اسلامی کنند.
🔹 در تمام کشورها ازجمله کشور ما این قوه مقننه است که بهعنوان قوه عاقله نظام سیاسی، وظیفه طراحی را در اختیار دارد. به هر میزان این قوه عاقله قویتر باشد، نقشه راه پیشرفت کشور سریعتر طراحی میشود و با هزینه کمتری عملیاتی میگردد.
🔹 اگر بخواهیم انتخابات تحول پیدا کند، باید بخشهای مختلفی از جمله فرایندهای انتخابات، مفهوم انتخابات، سازوکارهای برگزاری انتخابات، انتخابشوندگان و انتخابکنندگان مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد.
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/55356