💢
پاسخی به یک شبهه و خباثت
🔹طی روزهای اخیر و همزمان با سالروز شهادت حضرت صدیقه طاهره(سلاماللهعلیها) ۴۰۰ شهید گمنام در سراسر کشور تشییع شدند.
🔸حال، شبهاتی تحت عنوان «چرا با وجود آزمایشات DNA، باز هم شهید گمنام داریم؟» و «چرا با گذشت بیش از ۳۰ سال از جنگ همچنان باید شاهد تشییع پیکر شهدا باشیم؟» در فضای مجازی مطرح میشود.
🔰
گزارههای خبری:
🔹
1ـ یکشنبه 4 دی ماه بود که محمدعلی آهنگران با انتشار توئیتی پرسشهایی را در خصوص روند تفحص پیکرهای شهدای گمنام و افراد مفقودالاثر جنگ تحمیلی مطرح کرد. آهنگران با طرح برخی پرسشها نوشت: «سؤالی که سالهاست میپرسیم اینکه تعداد شهدای مفقودالاثر مشخص (است) و خانوادههای این عزیزان هم برای دریافت DNA در دسترس هستند. با این همه پیشرفت در علم ژنتیک، (اطلاق) عنوان «شهید گمنام» چه معنایی دارد؟ تکلیف خانوادههای شهدای مفقودالاثر که شهیدشان بینام و نشان و بدون تحقیق و بررسی دفن شده چیست؟»
🔸
2ـ صفحه توئیتری منتسب به فوتبالیست فراری درباره تشییع باشکوه شهدای گمنام در سراسر کشور توئیتی منتشر کرد که البته بیش از هر چیز نشاندهنده خشم و عصبانیت گردانندگان این صفحه از حماسه ماندگار ملت ایران در تشییع باشکوه 400 شهید گمنام دفاع مقدس و آخرین میخ بر تابوت اغتشاشات است. علی کریمی در توئیت خود نسبت به کشف تعداد زیادی از شهدا و تشییع هر ساله آنها شبههافکنی کرد.
🔰
گزارههای تحلیلی:
🔹فارغ از در نظر گرفتن تلخی صحنه مخابره شده به بدخواهان کشور و انقلاب از قاب ماندگار حضور مردم شهرهای بزرگ و روستاهای کوچک در بدرقه فرزندان گمنامشان، ضروریست برای شبهات وارد شده پاسخ لازم ارائه گردد.
🔸برای شناسایی شهدای گمنام با استفاده از استخوانها و بقایای پیکرهای مطهر به دست آمده توسط گروههای تفحص، در اختیار داشتن پروفایل ژنتیکی نمونههای استخوان که چند ده سال از بقایا در شرایط متفاوت محیطی گذشته است ضرورتی انکارناپذیر است و از فناوریهای مهمی است که ایران به آن دست یافته است.
🔹پس از تفحص پیکر مطهر شهید و اخذ نمونه بافت استخوانی و عدم وجود نمونه خون در بانک ژنتیکی پیکر به عنوان شهید گمنام خاکسپاری شده، پس از اخذ نمونه خون جدید از خانواده شهدا، بلافاصله با بانک اطلاعات شهدای گمنام مدفون شده تطبیق داده شده و هویت شهید شناسایی میشود.
🔸شرایط محیطی از جمله منطقه باتلاقی و هور در جنوب کشور ممکن است آسیب جدی به بقایای پیکر شهید وارد کرده باشد که دستیابی به اطلاعات ژنتیکی نمونه را دچار مشکل یا غیرممکن سازد.
🔹در این سیر شناسایی، کامل بودن بانک نمونه خانوادهها جهت حصول به انطباق ژنتیکی مورد تأیید، بسیار مهم است که علاوه بر موارد فوق در این سالها، این بانک، تاکنون به دلایل مختلف اعم از در قید حیات نبودن والدین و منسوبین شهدا و عدم تمایل عدهای از خانوادههای شهدا به دادن نمونه خون، بانک نمونه خانوادهها کامل نشده است.
🔅
نکته پایانی؛ تشییع باشکوه شهدای گمنام در روزهای اخیر از یکسو این واقعیت را ثابت میکند که مردم ایران حتی در سختترین روزهای خود نیز قدمی از ارزشهایشان عقبنشینی نمیکنند. خشم ضدانقلاب نسبت به پاسداشت یاد شهیدان به بهانههای مختلف را باید در چارچوب همین واقعیت فهم کرد. دولتهای خبیث غربی که در سایه آشوبهای اخیر چشم طمع به فروپاشی سیاسی و تجزیه سرزمینی ایران دوخته بودند این بار هم سیمای واقعی ایران را بر گرد شهیدانی دیدند که هویتبخش این سرزمین و مردمانش هستند. این جمعیت بدون فراخوان گسترده، بدون دستمزد و بدون امپراطوری رسانهای دروغ، در خیابان حضور پیدا کردند و در سرمای زمستان چنین حماسهای را رقم زدند.
✍🏻حسين عباسيان
#گزارشروز
✅
#بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷|
https://www.basirat.ir
🇮🇷|
http://eitaa.com/joinchat/1238302720C917153d8f5
🇮🇷|
https://rubika.ir/basirat_fa
🇮🇷|
https://t.me/basirat_fa
🇮🇷|
splus.ir/basirat_fa