🟡
اتهام زنی علیه ایران از قلب پناهگاه تروریستها
🔹دولت سوئد اخیرا مدعی جاسوسی ایران از این کشور از طریق مسجد شیعیان در استکهلم شده و به همین بهانه واهی محسن حکیم الهی مدیر مرکز اسلامی امام علی در این شهر را بازداشت کرده است.
🔹اتهام زنی و ادعای مضحک سوئد علیه ایران درحالیست که این کشور در طول سالهای گذشته به بهشت و پناهگاه تروریست ها شهرت پیدا کرده است؛ تروریستی هایی که با حمایت و همکاری این کشور دست به جنایات و اقدامات مختلفی علیه مردم کشورمان زدهاند.
🔹همکاری و همراهی با منافقین در بازداشت غیرقانونی حمید نوری شهروند ایرانی و برگزاری دادگاه های غیرقانونی علیه وی، حمایت همه جانبه از حبیب اسیود معدوم، تروریست تجزیه طلبی که از قلب استکهلم حملات تروریستی علیه ایران را طراحی میکرد، حمایت و هدایت احمدرضا جلالی جاسوس هسته ای و حمایت از دیگر تروریست های ضد ایرانی تنها بخشی از سیاستهای این کشور در برابر جمهوری اسلامی ایران است.
🔹سوئد بجای اتهام زنی علیه جمهوری اسلامی باید پاسخگوی سه دهه حمایت از تروریست های ضد ایرانی و شراکت در اقدامات انها علیه مردم ایران باشد.
🚨🚨
#خبرفوری
@khabareforii313
@khabareforii313
🆔 پذیرش تبلیغات
@f_aaha