توصیه میکنم این مقاله رو بخونید؛
باوجود تبلیغات انبوه گروههای محیطزیستی و قوانین دولتی برای حمایت از خودروهای برقی و توسعه فروش آنها، هر روز خبر جدیدی درباره تأثیرات نامطلوب این خودروها بر محیطزیست منتشر میشود. برای مثال تویوتا پریوس بیشتر از هامر کربن دیاکسید تولید میکند، تولید برق از ذغالسنگ برای خودروهای برقی آلایندگی بیشتری نسبت به سوختن بنزین در خودروهای معمولی دارد و استخراج لیتیوم نیز برای محیطزیست مضر است.
نخستین مسئلهای که درباره میزان آلایندگی خودروهای الکتریکی مطرح است، نوع انتشار آلایندهها توسط آنهاست. خودروهای درونسوز آلایندگی را بهصورت مستقیم و غیرمستقیم منتشر میکنند، در حالی که خودروهای الکتریکی آلایندگی را بهصورت غیرمستقیم ایجاد میکنند. بنابراین نمیتوان گفت که خودروهای برقی هیچ آلایندهای را منتشر نمیکنند.
فرایند ساخت هر خودرویی چه درونسوز و چه برقی، نیاز به صرف منابع و انرژی دارد. این آلایندگی شامل همه چیز میشوند؛ از سوختی که برای استخراج، فرآوری و انتقال فلزات استفاده میشود تا برقی که در کارخانههای تولید لاستیک مورد استفاده قرار میگیرد. ضربه بزرگ به آلایندگی خودروهای برقی در همین جا رخ میدهد. عمده تولید باتریهای لیتیوم در چین صورت میگیرد، کشوری که برای تولید انرژی به ذغالسنگ متکی است و همین مسئله موجب آلاینده بودن فرایند تولید باتری میشود.
متن کامل:
https://digiato.com/article/2022/12/13/lies-and-truths-behind-the-concept-of-electric-cars
🌎🔎پشتپردهها در
ıllıllı
صریح نیوز ıllıllı
🇮🇷 صریح و دقیق🔽
@SarihNews