محرمانه
✅چند نکته درباره کنوانسیون مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم؛ چرا
#نه_به_FATF!؟
👈بخش اول
1- اصولا FATF چیست؟
کنوانسیون مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، فتف نامیده می شود و ادعا می کند به دنبال مقابله با تامین مالی تروریسم در دنیاست که در سال 1989 توسط 5کشور اروپایی و کانادا و ژاپن در پاریس تأسیس شد.
2- چند کشور عضو فتف است؟
برخلاف دروغهای رسانه های اصلاحاتی اعتدالی، تنها 37 کشور دنیا عضو فتف هستند!
3- فتف در ایران به دنبال چیست؟
- کشف راههایی که ایران برای دور زدن تحریم ها از آن استفاده می کند، کانالهای ورود ارز به کشور و همچنین برخورد با طرف هایی که در این مدت در دور زدن تحریمها با ایران همکاری کردند.
- قطع ارتباط مالی ایران به عنوان پشتیبان حرکت ها و نهضت های مردمی و مدافع مظلومان جهان با محور مقاومت و محدودسازی قدرت و نفوذ منطقه ای ایران
- مشخص شدن هویت تجار ایرانی و شرکای خرجی آنها بالاخص در تبادل کالاهای استراتژیک و همچنین دسترسی به حساب های بانکی اشخاص و سازمان های مهم.
4- چرا عضویت ایران در FATF خسارت بار است؟
- تجربه های قبلی در پیوستن به معاهدات بین المللی: اغلب معاهدات بین المللی که قبلا به آنها پیوسته ایم زمینه ساز فشارهای سنگین به ج.ا. شده است. مثلا وقتی به غربی ها اعتراض میکینم که چرا به سلاح اتمی هند، پاکستان یا اسرائیل کاری ندارید!؟ ادعا می کنند چون این کشورها عضو NPT نیستند! شما باید پاسخگو باشید چون عضو هستید!
- سواد پایین و عدم فهم راهبردی جریان اعتدالی-اصلاحاتی از پیچیدگی های مناسبات بین الملل: اصولا به دلیل اینکه بزرگان این جریان غالبا با رانتهای ویژه مدارج دانشگاهی را طی کرده اند نه از روی شایسته سالاری، و همچنین به دلیل اینکه تحت سلطه جریان پروپاگاندای رسانه ای غرب هستند، بنابراین فهم سیاسی پایینی از مسائل بین المللی داشته و قادر به درک راهبردهای پیچیده، لایه لایه و سناریو محور غربی ها نیستند. این امر باعث شده هرجا قراردادی را امضا می کنند، کشور متضرر می شود. قرارداد الجزایر، مک فارلین، آزادسازی اسرای آمریکایی در بیروت و FATF و برجام از این نمونه هاست.
- ارتباطات حقوقی پیچیده کنوانسیونها و معاهدات بین المللی: اکثر این معاهدات به گونه ای زیرکانه به یکدیگر پیوند خورده و پذیرش هریک از آنها، تعهداتی از دیگر معاهدات به کشورها تحمیل می کند و روندهای حقوقی را بسیار پیچیده می کند. چیزی که غربزدگان ایرانی درکی از آن ندارند.
- تجربه برجام: برجام یک تله حقوقی زیرکانه برای تیم کم سوادهای ایرانی بود. افتادن در این تله علی رغم تذکرات رهبری و دلسوزان و اساتید دانشگاه نشان داد تیم اعتدالی-اصلاحاتی ظریف در حد و اندازه ورود به امضای یک تعهد جدید نیست. برجام طراحی شده بود تا اقتصاد ایران را نابود کند و FATF نیز به دنبال قدرت زدایی و امنیت زدایی از ایرانیان است.
- رانتخواری مجریان: غالب طرفداران FATF کسانی هستند که منافع اقتصادی خاصی از اینگونه معاهدات می برند. اینها اغلب آدم های صادقی نیستند و مرتب رنگ عوض می کنند. در نگاه اینها اولویت منافع ملی نیست و منافع سیاسی و باندی آنها برایشان اهمیت بیشتری دارد. بنابراین نمی شود به ادعاهایشان استناد کرد. دروغهای ناجوانمردانه برجامی شان یک نمونه اثبات شده برای ملت است.
- تعریف تروریسم در FATF : تعریف غرب از تروریسم اساس مشکل ما با این کنوانسیون است. این تعریف کاملا در مقابل منافع ملی ماست و به گونه ای تنظیم شده که حقی برای تحفظ در این تعریف ایجاد نمی کند. بنابراین عملا رویکرد غربی در تعریف تروریسم به کشور تحمیل شده و ملاک عمل قرار خواهد گرفت!
#واجب_الانتشار
✍ دکتر صدیقی
@Drseddighi
@secret_file
👌
#محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید