🔹دهم تيرماه، بر پايهي مصوبهي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، روز صنعت و معدن ناميده شدهاست. اختصاص اين روز، فرصت مناسبي است تا به مهمترين موتور محركهي اقتصاد يعني بخش صنعت و معدن، نگاهي انديشمندانه شود. چرا كه اين بخش در مقام عامل مولد اشتغال پايدار در افزايش توليد ناخالص ملي و درآمد سرانه، نقش بسزائي دارد.
ايران، با در اختيار داشتن منابع و ذخاير سوختي و همچنين ديگر مواد معدني مورد نياز صنايع مختلف، از كشورهاي غني دنيا به شمار ميآيد. استخراج معادن و معدنكاري و توسعهي صنعت در زمينههاي گوناگون صنعتي، از ديرباز در كشور ما متداول بوده است. تاريخنگاران، نوشتهاند كه مردم ايران، از اولين كساني بودهاند كه مس را استخراج و ذوب كردهاند. آثار بسياري از حفاريهاي عظيم كه در بيشتر معادن ايران و بخصوص معادن سرب و مس ديده ميشود. نمونههاي باقيمانده از ظروف و وسايل فلزي نيز، نشانگر فعاليتهاي گستردهي معدني و صنعتي ميباشد.
با وقوع انقلاب صنعتي، تقريبآَ در كليهي زمينههاي صنعتي، كشاورزي، ساختماني، داروئي، دفاعي، الكترونيك، بهداشتي و …، مواد معدني و كانيهاي اقتصادي به عنوان مواد اوليه يا مواد خام و همچنين توسعهي صنايع، نقش بسيار مهمي بازي ميكنند و درمجموع يكي از ركنهاي اصلي در اقتصاد هركشور شمرده ميشوند. بديهي است كه اينگونه ثروتهاي خدادادي و سرمايههاي ارزشمند، بايد به نحوي مورد استفاده قرار گيرند كه ضمن حفظ حقوق نسلهاي آينده، با به كارگيري روشهاي اصولي و صحيح، حداكثر منافع از برداشت آنها حاصل گردد.
🗓دهم تیر روز صنعت و معدن گرامی باد.
•┈〰✾•☘🌺☘•✾〰┈•
با ما همراه باشید⬇️⬇️⬇️
#روابط_عمومی
دفتر امام جمعه و ستاد نماز جمعه شهرستان تنکابن
🌐
@sedmahdihedayati