👤 استاد رائفی پور :
🔹 برای شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) دو قول وجود دارد . یک قول هفت صفر است و یک قول بیست و هشت صفر . اما هفت صفر محکم تر است .
🔸 یعنی بیست و هشت صفر کار ناصرالدین شاه بود . تولد ناصرالدین شاه مصادف با شش صفر شده بود و به قولی شب شهادت میشد و نمیتوانست تولد بگیرد . بنابراین آن قولی را که ضعیفتر بود در ایران جا انداختند و تولد امام کاظم (علیه السلام) را از ماه ذی الحجه آورد هفت صفر که بگوید تولد امام کاظم(علیه السلام) با تولد من در یک روز است .
🔹 در دوران پهلوی نیز به این سیاست دامن زده شد . یعنی بعد از قاجار نیز دوست داشتند محرم و صفر را بشکنند و بهترین راهکار این بود که با خود اهل بیت (علیه السلام) این کار را انجام دهند . فلذا میلاد مسعود امام کاظم (علیه السلام) را در تاریخ هفت صفر در تقویم ثبت کردند .
🔸 بعد از انقلاب حواس کسی به این موضوعات نبود و عرض کردم دو قول وجود دارد اما قول درست تر برای شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) هفت صفر و میلاد امام کاظم (علیه السلام) در ماه ذی الحجه است.
🔹تنها شیعیان ایران هستند که بیست و هشت صفر را نیز برای امام حسن مجتبی (علیه السلام) مراسم عزاداری می گیرند و سایر شیعیان به قول قوی تر یعنی هفت صفر عمل میکنند .
🔸 این هم یکی از مظلومیت های همه جوره ی امام حسن مجتبی (علیه السلام) .
📚 آخرین تکاپوی کفر - ۹ آذر ۹۵ - اراک
#امام_حسن_مجتبی
#نفوذ
🔹🔹🔶🔹🔹
🔸🔸🔷🔸🔸
📝 کانال رسمی صراط المستقیم
سروش
http://sapp.ir/seratalmostaghim
ایتا
https://eitaa.com/seratalmostaghim2
آی گپ
https://iGap.net/seratalmostaghim2