💠 رحلت یا شهادت پیامبر (ص) حقیقت کدام است ؟
🔵 بخش دوم
✔ در الطب النبی ابن جوزی ج۱ ص۶۶ می گوید : به او دوا خوراندند در حالیکه بیهوش بود و چون به هوش آمد فرمود : چه کسی با من چنین کرد . این کار زن هایی است که از آنجا آمده اند و با دست به سوی حبشه اشاره کرد . و در روایات صحیح آمده که دو تن از زنان پيامبر(ص) حبشی بودند .
📌 این یک افشاگری از سوی رسول خداست که او را به روشی که زنان حبشیه به شوهرانشان سم می خوراندند مسموم کردهاند . سم حبشه نیز معروف و مشهور بوده است و بعضی از حبشیها متخصص در سحر و شعبده و انواع سم بوده اند .
📌 عبدالصمد بن بشیر از امام صادق علیه السلام روایت کرده که آن حضرت فرمود : می دانید پیامبر ص درگذشت بلکه کشته شد ، همانطور که خدا می فرماید: ( اگر او درگذرد بلکه کشته شود به جاهلیت باز میگردید . ) او قبل از مرگ مسموم شد . آن دو زن به او سم نوشاندند . (10)
➕منابع:
1⃣ المجدد فی الانساب . محمد بن محمد علوی ص۶
2⃣ المقنعه شیخ مفید ص۴۵۶ و منتهی المطلب حلی ج۲ ص۸۸۷
3⃣ جامع الرواه محمد علی اردبیلی ج۲ ص۴۶۳
4⃣ السیره النبویه ابن کثیر دمشقی ج۴ ص۴۴۹
5⃣ بصائر الدرجات ص۱۴۸ و بحارالانوار ج۱۷ ص۴۰۵ و ج۴۰ ص ۱۳۹
6⃣ کفایه الاثر - خراز قمی ص ۱۶۲ و وسائل الشیعه ج۱۴ ص۲ و بحارالانوار ج۴۵ ص۱ و من لایحضره الفقیه ج۴ ص۱۷
7⃣ المغازی واقدی ج۱ ص۱۲۶
8⃣ الطبقات الکبری ج۲ ص۲۳۵
9⃣ صحیح البخاری ج۷ ص۱۷ و ج۸ ص۴۰ و صحیح مسلم ج۷ ص ۲۴ و ۱۹۴- تاریخ طبری ج۲ ص۴۳۸
🔟 تفسیرالعیاشی ج۱ ص۲۰۰ و بحارالانوار ج۲۲ ص۵۱۶ و ج۲۸ ص۲۱
والسلام
#نفوذ #نفاق #یهود
🔶🔹🔶🔹🔶🔹
🔷🔸🔷🔸🔷🔸
📝 کانال رسمی صراط المستقیم
سروش
http://sapp.ir/seratalmostaghim
ایتا
https://eitaa.com/seratalmostaghim2
آی گپ
https://iGap.net/seratalmostaghim2