🚫پرهیز از امور خرافی و کلید واژه های شیطانی!
♦️يکي از تاکتیک های موفق دشمنان اسلام در مصاف جنگ نرم، تولید یا استفاده از امور خرافی و اصطلاحات و کلید واژه های مهندسی شده میباشد. که به مرور زمان با ضریب گرفتن نشر آن در فضای جامعه، باعث ضربه زدن به قداست و ابهت ارزشها و وهن ساحت دین در اذهان ملت مي شود.
🔻در اين نوشتار سعي داریم تا برخي از اين امور خرافی و اصطلاحات و کليد واژه ها را بيان نمايیم تا بلکه از اين انحرافات جلوگيري شود:
📍1) اعتقاد به اينكه عدد۱۳ نحس است و حتي دیده مي شود که در برخي كشورها درون هواپيماها جاي صندلي شماره ۱۳ را خالي مي گذارند(گويا اگر هواپيما خواست سقوط كند فقط صندلي شماره ۱۳ سقوط مي كند يا فقط فردي كه بر روي آن صندلي نشسته آسيب مي بيند) يا گاه ديده مي شود كه برخي از ورزشكاران از پوشيدن لباس شماره ۱۳ خود داري مي كنند.
♦️حال اگر بخواهيم اين مسئله را ريشه يابي كنيم مي بينيم كه عدد۱۳ بر مي گردد به روز ولادت امير المومنين علیه السلام در روز ۱۳رجب.
📍2) مقدس بودن نعل اسب (در برخي مناطق) كه افراد به آن احترام مي گذارند و از آن تبرك مي جويند. ريشه يابي اين موضوع بر مي گردد به روز عاشورا، زماني كه در آن روز حرام زادگان لشكر يزيد، بر پيكر مطهر امام حسين علیه السلام با اسبان تاختند و امروزه اين نعل اسب از سوی بنی امیه تقدیس یافت و این رسم شیطانی از آنجا به اروپا رسوخ کرد و سپس از اروپا دوباره به کشورهای اسلامی کشیده شد هر چند بسیاری این عقبه را نمیدانند(بر فرضی که ندانند باز مرتکب حرامشرعی شده اند چرا که تبعیت از خرافات گناه کبیره است.)
📍3) استفاده از اسم امامان معصوم در ضرب المثل هاي منفي و... مثلا:
♦️مثلا طرف خودش را زده به كوچه علي چپ...
که این ضرب المثل، هر چند ناخواسته باعث وهن قداست امیرالمومنین علیه السلام در فضای جامعه میشود. آری صراط علی حق نمسکه: صراط(شاهراه هدایت) امیرالمومنین حقّی است که ما به آن تمسک می کنیم نه اینکه العیاذ بالله کوچه باشد و آن هم چپه باشد.
♦️یا مثلا استعمال لفظ (جواد) در مورد چيزهاي بنجل وکم طرفدار. (مثالي ملموس:گوشی جواد، يا فلان چيز خيلي جواده و ...)
♦️به نظر شما استفاده از اسم امام متقیان حضرت علي علیه السلام در مثال اول(آن هم در کنار لفظ چپ) و حضرت امام جوادعلیه السلام در مثال آخر به چه دليلي مي تواند باشد. آيا اسم ديگري وجود نداشت كه از اسم امامان معصوم در چنين مواردي استفاده مي شود. جواب مشخص است و از اطاله ي كلام خودداري مي کنیم.
📍4) مسئله ي مهم ديگر سخني است كه به سيد ها گفته مي شود(امروز چهارشنبه است و ...)
♦️ريشه يابي اين مسئله دل هر شيعه اي را به درد مي آورد. ريشه اين مسئله هم به واقعه كربلا بر میگردد.
گفته مي شود وقتي حضرت زينب سلام الله عليها به قرائت خطبه ي كوبنده ي خود پرداخت يزيد ملعون گفت امروز چهار شنبه است و تو ديوانه شده اي. و اين چهار شنبه از همان زمان براي سيدها ماندگار شد و ما هم بدون اطلاع به كار مي بريم.
آری، رد پاي دشمنان اسلام علي الخصوص دشمنان شيعه، به وضوح در اين مسائل ديده مي شود. واقعا كار آنها کاملا شگفت انگیز است كه از چه روش هايي براي ضربه زده به شيعه استفاده مي كنند به گونه اي كه خود اهل تشيع هم گاه متوجه اين انحرافات نمي شوند و برخي به راحتي و با لذت دست پخت دشمنانشان را تناول مي كنند.
✅آیه ای برای فهم بیشتر مسئله
🔰يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَقُولُوا رَاعِنَا وَقُولُوا انْظُرْنَا وَاسْمَعُوا ۗ (آیه ۱۰۴ سوره مبارکه بقره)
🔸اى كسانى كه ايمان آوردهايد! (به پيامبر) نگوييد: «راعِنا» مراعاتمان كن، بلكه بگوييد: «انظرنا» ما را در نظر بگير.
♦️برخى از مسلمانان براى اينكه سخنان پيامبر را خوب درك كنند، درخواست مىكردند كه آن حضرت با تأنّى و رعايت حال آنان سخن بگويد. اين تقاضا را با كلمه «راعِنا» مىگفتند.
♦️يعنى مراعاتمان كن. ولى چون اين تعبير در عرف يهود، نوعى دشنام تلقى مىشد، آيه نازل شد كه بجاى «راعِنا» بگوييد: «انْظُرْنا» تا دشمن سوء استفاده نكند. چرا که «راعنا» از مادهى «رعى» به معنى مهلت دادن است ولى يهود كلمهى «راعنا» را از مادهى «الرعونة» كه به معنى كودنى و حماقت است، مىگرفتند.
♦️لذا در اینجا برای یهود دستاویزی پیدا شده بود که با استفاده از همان جملهای که مسلمانان میگفتند، پیامبر یا مسلمانان را استهزاء کنند و بگویند مومنان به پیامبرشان میگویند ما را تحمیق و کودن کن!
♦️آیه فوق نازل شد و برای جلوگیری از این سوء استفاده به مؤمنان دستور داد به جای جمله «راعنا»، جمله «انْظُرْنا» را به کار برند که همان مفهوم را میرساند در حالی که دستاویزی برای دشمنان لجوج هم نیست.
♻️نشر_حداکثری
🌍
@seratevilayat