میگویند طویریج محل اقامت بنی اسد بوده...
قبیله بنی اسد در زمان عاشورا سه دسته شد...
گروهی به سرکردگی امثال حرمله ملعون به دشمنی با آل الله شمشیر زدند و گروهی چون حبیببن مُظاهر، انس بن حرث، مسلم بن عوسجه، قیس بن مسهر، موقع بن ثمامه و عمرو بن خالد صیداوی به یاری امام شتافتند.
در این میان گروهی که اکثریت بودند و به زبان امروز ما قشر خاکستری، بیطرفی پیشه کردند.
بعد از واقعه عاشورا زنانی از قشر خاکستری بنی اسد بر کربلا گذر کردند و با دیدن اجساد و خیمه ها متأثر شدند و به سمت طویریج رفتند تا مردانشان را برای تدفین پیکر شهدا به کربلا فرا بخوانند.
مردان بی طرف بنی اسد همچنان نشستن را ترجیح دادند و خود را برای دخالت مجاز ندیدند...
حالا که گَرد فتنه نشسته بود و موضع جلّاد و شهید مشخص شده بود تاب این بی تفاوتی را نداشتند و با بیل و ابزار برای دفن شهدا راهی طف (کربلایی امروزی) شدند.
خبر به مردان رسید و ننگ این بی تفاوتی را برنتافتند و دوان دوان خود را به کربلا رساندند تا جبران این کنار نشستنشان را کنند...
از آن روز تا به امروز رکضة طویریج نماد و مصداق تلاش برای رسیدن به ندای هل من ناصر امام زمانشان هر ساله برگزار شده اما چه حیف که این رسیدن هرگز نمیتواند آن ضربهای که به دین و آلالله زد را جبران کند.
در فتنهها زمان رسیدن به حق مهم است یعنی باید آن لحظه ای که سپاه حق به تو نیاز دارد نقشآفرینی کنی و الا بین ما و سپاه باطل فرقی نیست حتی بارها قسم بخورید ابد والله ما ننسی حسینا...
کانال
#سید_سراج_الدین_جزائری
https://eitaa.com/joinchat/2574778599C7565824046