⚡️فلسفه سیاست خارجی چیست؟
👌در فصل سوم نظریه "سیاست خارجی قبل از ظهور" به بررسی مفهوم کفر، مفهوم نفاق و مفهوم ایمان و اثرات این مفاهیم در تنظیم صحیح روابط انسانی می پردازیم. به عبارت دیگر در این بخش فلسفه سیاست خارجی از منظر اسلام را تبیین می کنیم.
فلسفه سیاست خارجی از منظر فقه، تنظیم صحیح روابط انسانی و نفیِ سبیل و تسلط و اختلال در روابط انسانی جوامع است.
👌به عنوان مثال با درایه در حدیث ابي عمرو الزبيري از امام صادق علیه السلام، نقش کفر در ایجاد اختلال در روابط انسانی واضح می شود. در این روایت صحیح، معانی کلمه کفر- از منظر کتاب خدا- در پنج معنای ۱- جحودِ بالربوبیه، ۲- جحود علی المعرفه، ۳- کفر نعم، ۴- کفر در حوزه ترک ما امرالله به و ۵- کفر برائت تشریح شده است و همه این معانی پنج گانه، در نظم اجتماعی و تنظیم روابط انسانی مؤثر هستند! به عبارت دیگر با دقت در مفهوم کفر، این نتیجه به دست می آید: که یکی از دلایل مواجهه با کفار، تنظیم صحیح روابط انسانی است!
👌یکی از عجایب روزگار ما این است که افرادی سخن از انسان و رابطه انسان ها با یکدیگر را مطرح می کنند ولی از نقش سه حالت درونی انسان (حالت کفر، حالت نفاق و حالت ایمان) در اختلال یا تنظیم روابط انسانی سخنی به میان نمی آورند! به عبارت بهتر اختلال در روابط انسان ها، نتیجه حالات کفر و نفاق در درون انسان است!
👌یکی دیگر از سرفصل های نظریه "سیاست خارجی قبل از ظهور" تبیین نقشه جغرافیائی ظهور (نقشه جغرافیائی درگیری های اصلی جبهه ایمان با جبهه کفر و نفاق) بر اساس روش تحقیق فقهی است.
پنج منطقه شامات، حجاز، یمن، عراق و ایران، بخش های اصلی جغرافیای فعالیت دستگاه سیاست خارجی برای دستگاه ایمان محسوب می شوند.️ شایان ذکر است که نظریه سیاست خارجی قبل از ظهور در مجموع شش دسته بحث را شامل می شود.
حجت الاسلام علی کشوری- تبیین نظریه سیاست خارجی قبل از ظهور- چهارشنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۰ هجری - قم
🗞لینک خبر:
http://nro-di.blog.ir/1400/02/01
#سیاست_خارجی_قبل_از_ظهور
#تنظیم_روابط_انسانی
#نفی_سبیل_و_اختلال_در_روابط_انسانی
@olgou4