سپس سوریه و لبنان به اشغال فرانسه و شرق اردن نیز به اشغال انگلستان درآمدند و فلسطین هم بنا به توطئه از قبل طراحی شده به قیمومیت انگلستان درآمد تا مقدمه ای برای ایجاد وطنی ملی برای یهودیان باشد.
این چنین پس از تقسیم شام مالکان سوری و لبنانی خود در کشوری زندگی می کردند و املاک و مستغلاتشان در کشور دیگری قرار داشت. بیشتر آنها با پول حاصل از فروش زمین هایشان در بیروت و دمشق دیگر مناطق کاخ ها و ساختمان های مجلل ساختند. در ذیل به مساحت این زمین ها و اسامی خانواده هایی که آنها را فروختند اشاره می شود:
1- خانواده لبنانی سرمشق ـ میشل سرسق و برادرانش ـ مساحت 400 هزار دونم زمین در دشت مرج ابن عامر از حاصل خیزترین مناطق فلسطینی را به یهودیان فروختند. 2546 خانواده فلسطینی در این منطقه زندگی می کردند که همگی آواره شدند و مهاجران یهود از اروپا و دیگر کشورها در آن اسکان داده شدند.
2- خانواده لبنانی سلام 165 هزار دونم زمین خود در فلسطین را به یهودیان فروختند. دولت عثمانی امتیاز احیای این زمین ها در اطراف دریاچه الحوله را به این خانواده داد. قرار بود که خانواده سلام پس از اصلاح و احیای این زمین ها در قبال دریافت مبالغ ناچیزی آنها را به کشاورزان فلسطینی بفروشد، اما با نقض تعهد خود این زمین ها را به یهودیان فروخت.
3- خانواده های بیهم و سرسق (محمد بیهم و مبشل سرسق) بخش دیگری از زمین های خود در منطقه الحوله را به یهودیان فروختند. دولت عثمانی امتیاز احیای این زمین ها را به این خانواده داد تا پس از اصلاح در مقابل دریافت مبالغی به کشاورزان فلسطینی بفروشند، اما آنها نیز بر خلاف تعهد خود عمل کردند و این زمین ها را به یهودیان فروختند.
4- آنتوان تیان و برادرانش میشل تیان 5350 دونم زمین کشاورزی خود را در منطقه الحورث به یهودیان فروختند. یهودیان پس از خرید این زمین ها همه اراضی این منطقه را که بیش از 32 هزار دونم مساحت داشت، مصادره کردند و با کمک نیروهای انگلیسی خانواده های فلسطینی ساکن الحوارث را آواره ساختند. انگلیسی ها مدعی بودند که این خانواده ها اسناد مربوط به املاک خود را که از صدها سال قبل در آنها کشت می کردند، ارائه نداده اند.
5- آل قبانی (ساکن لبنان) مساحت 4 هزار دونم ملک خود در منطقه قبانی فلسطین را به یهودیان فروختند. یهودیان پس از خرید این زمین ها، همه اراضی این منطقه را مصادره کردند.
6- آل صباخ و آل توینی (ساکن بیروت) روستاهای الهریج، دارالبیضاء، الانشراح و نهاریا را به یهودیان فروختند.
7- خانواده های قوتلی و جزایری و آل مردینی (ساکن سوریه) بخش بزرگی از زمین های خود در صفد را به یهودیان فروختند.
8- آل یوسف (ساکن سوریه) بخش بزرگی از زمین های خود را به شرکت The Palestinian Land Development Company فروخت.
9- خیرالدین الحدب، وصفی قدئره، جوزف خدیج، میشل سرجی، مراد دانان، الیاس الحاج (همه این مالکان لبنانی بودند) مساحت های گسترده ای از زمین های خود در فلسطین را که در مجاورت لبنان قرار داشت، به یهودیان فروختند.[4]
شیوه چهارم:
به رغم شرایط و وضعیت ملت فلسطین و قواین ظالمانه ای که نماینده انگلستان در فلسطین وضع کرد و بیشتر آنها به نفع یهودیان بود، اما مجموع زمین هایی که توسط فلسطینیان فروخته شد، 261400 دونم بود. هر کس زمین خود را به یهودیان می فروخت، خائن محسوب می شد و بیشتر آنها به دست خود فلسطینیان از پای درآمدند.
روزنامه های آن زمان اخباری را درباره اعدام کسانی که زمین های خود را می فروختند و برای فروش زمین به یهودیان دلالی می کردند، منتشر کردند. در اینجا خبری را که در آن زمان در شماره 28و29 ژوئیه (1937) روزنامه الاهرام منتشر شد، ذکر می کنیم: «یک نفر دیشب در هنگام بازگشت به منزلش هدف گلوله قرار گرفت و ترور شد. این شخص به دلالی برای فروش زمین به یهودیان مشهور بود و به ریاست برخی از محافل فراماسونری را که عقیده و افکار صهیونیست ها را ترویج می کنند، بر عهده داشت. گفته شد که علت اصلی ترور این شخص، دست داشتن او در انتقال مالکیت مساحات گسترده ای از حاصل خیزترین زمین های فلسطین به یهودیان بوده است. مسلمانان، مسجد حسن بیگ در منطقه المنشیه را برای جلوگیری از به جای آوردن نماز میت بر روی جنازه این شخص بستند و جز برخی فراماسون ها و تعدادی از خویشاوندانش کسی در مراسم تشیع جنازه او حضور نیافت. حتی بسیاری از نزدیکان و اقوامش هم از شرکت در این مراسم خودداری کردند. خانواده اش با توجه به مخالفت مردم با دفن او در قبرستان مسلمانان، جنازه اش را به روستایی در قلقیلیا (زادگاهش) انتقال دادند. آنجا هم مردم با دفن این شخص در قبرستان مسلمانان جلوگیری کردند. گفته می شود او به خاطر این که با یک دختر یهودی ازدواج کرده بود، در یک شهرک یهودی نشین به نام "بنیامینا" دفن و قبرش در نیمه شب نبش و جنازه اش در فاصله 20 متری آن انداخته شد».[5]
👇👇👇👇ادامه مطلب