چرا به جلیلی رای میدهم؟
محمدرضا شهبازی (مجری برنامه پاورقی)
🔸۱. جلیلی نه خود فاسد است و نه در اطرافش فساد وجود دارد. حتی مخالفانش هم به پاکدستی او معترفاند. دشمنانش هم هرچه میگردند حتی یک شبهه یا شایعه نمیتوانند درباره او درست کنند.
🔹۲. جلیلی اهل «تعامل» است ولی اهل «معامله» نیست! او از افراد و ظرفیتهای مختلف کشور استفاده میکند اما به آنها باج نمیدهد.
🔸۳. جلیلی برای بخشهای مختلف و مسائل گوناگون برنامه دارد اما این کافی نیست. او ویژگیای دارد که امید به اجرای این برنامه و راهحلها را بیشتر میکند.
جلیلی بدهکار هیچ باند و قبیلهای نیست. او با فشار و رانت و پول پدرخواندههای سیاسی بالا نیامده است. بنابراین مجبور نیست سود و رضایت آنها را در اولویت قرار دهد. او فقط مدیون و وامدار مردم و مستضعفین است.
🔹۴. به ماجراهای همین ۲۴ ساعت گذشته نگاه کنید. دروغ تماس سیدحسن نصرلله برای انصراف جلیلی و... نشان میدهد جریان مقابل برای رای نیاوردن او از هیچ بیاخلاقیای دریغ نمیکند اما جلیلی جواب نمیدهد و بیاخلاقی نمیکند.
🔸۵. جلیلی کار را از کف و بعنوان کارشناس شروع کرده و بعد پلهپله رشد کرده و تا معاونت وزیر و بعد دبیری شورای عالی امنیت ملی رسیده است. بنابراین معایب و ظرفیتهای ساختارهای اداری و دولتی را میشناسد.
🔹۶. جلیلی وعده الکی نمیدهد. با اینکه انتخابات عرصه وعدههای پوچ مانند دادن زمین و پول و طلا و وام و... است، اما جلیلی حاضر نیست برای رایآوری هر وعدهای بدهد. او افق را نشان میدهد.
🔸۷. افق دید جلیلی محدود و در حد امور روزمره نیست. او اگرچه برای همه چیز مانند یارانه و مسکن و حتی سفر و تفریحات حانوادهها هم برنامه دارد اما افق دیدش بلند و تمدنی است. او از فرصتهای جهانی برای جهش ایران صحبت میکند و برنامه میدهد.
🔹۸. جلیلی را بدون سابقه مدیریت اجرایی میدانند در حالی که شورای عالی امنیت ملی بعد از هییت دولت بزرگترین مجموعه اجرایی کشور است. این شورا فقط مختص به امور بینالمللی و خارجی نیست بلکه مهمترین موضوعات مرتبط با امنیت ملی مثل مسائل اقتصادی و بانکها، مواد غذایی و امنیت خوراک مردم، دارو و امنیت سلامت کشور و... نیز در آنجا مورد بحث و تصمیمگیری است
.
برای مثال دورهای که وجود داروهای قاچاق و ناسالم در داروخانهها باعث ایجاد تلفات در کشور شده بود او در شورای امنیت ملی طرح ایجاد سامانهای سراسری برای این موضوع را پیگیری و به اجرا رساند که این مشکل را بالکل از چرخه داروخانهها حذف کرد.
🔸۹. جلیلی در طول ده سال گذشته بیش از صدها سفر به شهرها و روستاهای دورافتاده داشته و کشور را مثل کف دستش میشناسد. او در واقع سفرهای استانیاش را از سالها قبل شروع کرده. مسائل و مشکلات و ظرفیتها و توانمندیهای کشور را از نزدیک دیده و شناخته.
۱۰. جلیلی در ده سال گذشته بیش از هزار جلسه با متخصصان مختلف داشته. در حالی که سخنگوی غالب ستادهای انتخاباتی افرادی سیاسی هستند، سخنگوی ستاد او دکتر یزدانی یک متخصص و دارنده مدال طلای المپیاد ریاضی و چهره ماندگار کشور و... است.
۱۱. جلیلی در دفاع از انقلاب صریح است. او در مقاطع حساس اهل عافیت طلبی نیست. نه ساکت فتنه است و نه کاسب فتنه. از ۸۸ تا همین شورش زن زندگی آزادی وسط میدان بوده و از حضور در میان جوانان و گفتگو با مخالفان نترسیده و دانشگاه به دانشگاه و شهر به شهر جلسات پرسش و پاسخ بعضا هفت ساعته داشته است.
۱۲. جلیلی تناقض ندارد. مواضع او را که در این سالها مرور میکنیم، تناقضی نمیبینیم. برای مثال او مثل برخی چهرههای ارزشی یک روز برجام را حاصل خون شهدا ندانسته و به ظریف تبریک نگفته و بعد از چند سال به ظریف و برجام فحش نداده است.
۱۳. واقعا برای جلیلی هیچ چیز جز مردم و کشور مهم نیست. او حتی در دوران روحانی هم از کمک به دولت دریغ نمیکرد. میگفت اگر اتفاق خوبی میتواند برای زندگی مردم بیفتد چه فرقی میکند در کدام دولت و توسط چه کسی بیفتد!
۱۴. و در آخر اینکه جلیلی بیش از ده سال در دولت سایه (که ساز و کاری جاافتاده و رایج در خیلی از کشورهاست) ریاستجمهوری را تمرین کرده. به این معنی که مشکلات را شناسایی کرده، با متخصصان برایش چاره اندیشیده و ساز و کارهای اجرایی را در تعامل با دولتها آزمایش کرده است.
و حالا زمان مناسبی است که کشور طعم جهش را بچشد.
کانال سردار شهید حسین تختی بهراد نصر 🌷
@shahedbhradnasr