حامد اسمعیلی تحلیلگر سیاسی در موضوع اقدامات و تهدیدات و عملکرد رژیم تروریست آمریکا گفت:
رژیم تروریست اسرائیل با حمایت های لجستیکی ، اطلاعاتی، مالی دولت تروریست آمریکا وارد عرصه جنگ با جمهوری اسلامی ایران شده است .
سوره مائده آیه شریفه ۴۵:
و ما در تورات بر بنی اسرائیل لازم و مقرّر داشتیم که [در قانون قصاص] جان در برابر جان، و چشم در مقابل چشم، و بینی به عوض بینی، و گوش به جای گوش، و دندان در برابر دندان، و زخم ها را قصاصی است. و هر که از آن قصاص گذشت کند، پس آن گذشت کفّاره ای برای [خطاها و معاصیِ] اوست. و آنان که بر طبق آنچه خدا نازل کرده داوری نکنند، هم اینانند که ستمکارند.
دولت تروریست آمریکا از اول جنگ در وسط جنگ بوده و با حضور فیزیکی این دولت تروریست اتفاق متفاوتی برای جمهوری اسلامی ایران نمیافته زیرا تمام اقدامات را انجام داده بود.
حال که موضوعات ،NPT و سازمان ملل یک جک و شعار هست لازم است با بستن تنگه هرمز با هدف گران سازی انرژی در سطح دنیا به ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار در تسریع فروپاشی اقتصاد دنیا اقدام نماییم و حال که کشورهای حاشیه خلیج فارس پایگاه نظامی در اختیار رژیم تروریست آمریکا قرار داده نباید از درآمد نفت بهره ببرند و مجازات شوند.
در ضمن باید سایت های هسته ای رژیم منحوس و تروریست اسرائیل با موشک های پیشرفته مورد اصابت قرار گیرد.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اطلاع رسانی و تحلیلهای شخصی حامد اسمعیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/DateWatch