1
#نسل_توحیدی
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
#درس_نهم (قسمت اول)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه ی شما خانم های عزیز امیدوارم که روز خوبی رو شروع کرده باشین و با ادامه ی درس ها ان شاالله در خدمتتون هستم بحث تعلیم در مرحله ی کفالت هستیم بحث اول رو که بحث ویژگی ها و مولفه هایش بود که خدمتتون عرض کردم اما وارد مبحث مهم این فصل میشیم و همون برنامه ریزی آموزشی در مرحله هستش . که حول سه تا موضوع هست برنامه مربط به زایمان، برنامه های مربوط به بعد از زایمان، برنامه های مربط به شیردهی هست.
امیدوارم که مطالب امروز مفید فایده همه شما عزیزان قرار بگیره محور برنامه ریزی آموزشی در این دوره حفظ اون طهارت نفس و طیب شدن صفات در نوزاد هست، یعنی ما از یک دوره ی قبل انعقاد نطفه و جنینی گذشتیم بچه ای که به دنیا اومده طیب و پاکه حالا میخواهیم حفظش کنیم پس این محوربرنامه هامون باید قرار بگیره یعنی خودمون تمرکز رو این قضیه داشته باشیم.وظیفه ی مادر و عنصر مهم تعلیم در این مرحله مادر هست وظیفه مادر بسیار بیشتر هست نسبت به اطرافیان و پدر. پس ما نگیم که پدرش چی. البته یکی از عناصر مهم ایجاد آرامش، طمانینه و دوری از هرگونه تشویش و نگرانی عنصرش پدر هست.پدرها اگر صوت و گوش میدن یا میخواهین انتقال بدین بهشون این عنصر رو بهشون انتقال بدین و نیازتون رو بهشون بگین که در زمان بارداری در زمان زایمان و همچنین در زمان شیردهی این عنصر رو حتما رعایت بکنن .
اما برنامه های مربوط به مرحله ی زایمان .
اساس برنامه در محله ی زایمان حفظ سلامت مادر از نگرانی و اضطراب و تشویش و کمک بهش در اینکه بتونه بک زایمان کم خطر داشته باشه یعنی یک ورود آگاهانه به سمت زایمان داشته باشه از طریق آگاهی وارد میشه یعنی اگر که ما نسبت به هر چیزی آگاهی داشته باشیم ترس و دلهرمون نسبت به اون کمتر خواهد شد ولی اگر آگاهی نداشته باشیم اضطراب و تشویش به سراغ ما خواهد آمد همین طور در مورد مرگ هم علمای ما همین رو میگن میگن اگر شما برای بعد از مرگ اطلاعتتون و ببرین بالا اضطراب و ترس از مرگ کمتر میشه و آمادگی ما بیشتر میشه.پس بنابراین باید مادر رو کمک کنیم و مادر خودش هم تشویش و نگرانی و از خودش دور کنه که با آمادگی خوب وارد بشه.
🔅🔅🔅🔅🔅
⚠️کپی بدون ذکر لینک ممنوع ⛔️👇
http://eitaa.com/joinchat/3652648963C329f2314e6