🔻 تدبیر شهید نصرالله برای جایگزینی فرماندهان حزبالله
🔸 آیتالله کعبی در گفتوگو با تسنیم: شهیدنصرالله میگفت: شهید سیدعباس من را پیش شهید سیدمحمدباقر صدر برد و ایشان از من سوالاتی کرد که عمده آن سوالات سیاسی بود. ایشان دید که من نسبت به لبنان پختگی دارم و خیلی کامل جواب میدهم. ایشان خوشش آمد و خطاب به دیگران گفت که من جزو رهبران آینده خواهم شد و توصیه من را به شهید سیدعباس موسوی کرد.
🔸 شهید نصرالله به نقل از مقام معظم رهبری برای من تعریف میکرد که امام خامنهای به او گفته است، روزی خواهد رسید که شما و حزبالله به جنش اَمَل و شخص آقای نبیه بری نیازمند خواهید شد و ارتباط با ایشان خیرات و برکاتی برای شما خواهد داشت. آقای نصرالله به من میگفت، راهنمایی حضرت آقا اختلافات را پایان داد و کمکم بعد از جنگ ۲۰۰۶ که معروف به جنگ ۳۳ روزه بود دیدیم که آقای نبیه بری تبدیل شد به فرمانده دیپلماسی حزبالله.
🔸 حزبالله آماده یک جنگ طولانی با رژیم صهیونیستی است. شهید سهیل حسین حسینی که معاون لجستیکی حزبالله لبنان بود، ۴- ۵ روز روز قبل از شهادتش و بعد از شهادت سیدحسن، به بنده پیام داد و گفت ما از لحاظ نظامی، امکانات، توان مالی و نظامی بسیار قوی هستیم و نگران ادامه جنگ نیستیم.
🎙 گفتوگوی تسنیم با آیتالله کعبی
#حزب_الله
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
🌷شهدای مدافع حرم در ایتا
https://eitaa.com/shdaemdafhharm
🌷شهدای مدافع حرم در سروش
https://splus.ir/khalilghyed