🌱 تاثیر ملاقات با اولیاء الهی در سیر و سلوک
🔺 جابر بن عبدالله انصاری پیغمبر اکرم را درک کرد. پیغمبر به او فرمودند ای جابر تو فرزند من حضرت باقر را درک می کنی سلام من را به او برسان.
جابر ماند تا زمان حضرت باقر، آمد در مدینه آخر کار چشمانش نابینا شد 90-80 سال عمرش بود. مدام داد می زد یا باقر یا باقر! می گفتند چته؟ می گفت پیغمبر به من فرمود تو باقر را می بینی... تا اینکه حضرت باقر را پیدا کرد.
🔸 بین جابر و حضرت باقر صحبت هایی شد. از ملاقات با حضرت باقر نتیجه چه گرفت؟
- این جابر که از اصحاب پیغمبر خداست از اصحاب خاص امیرالمومنین است، از اصحاب خاص سیدالشهدا و اینهاست، در زمان حضرت باقر بوده بعد قریب 90-80 سالگی فوت کرده. چه استفاده ای کرده؟-
🔹 گفت یابن رسول الله- جابر به حضرت باقر گفت.- این مردم مدینه اگر اصحاب خاص پیغمبر را می دیدند می گفتند که این اصحاب پیغمبر دیوانه اند. حالا می گوییم چرا؟ اگر اصحاب پیغمبر مردم مدینه که در زمان امام باقر هستند را می دیدند، می گفتند این مردم اصلا دین ندارند.
🔺 چرا جابر اینطور می گوید؟ می گوید آخر ما دیدیم اصحاب خاص پیغمبر را اینقدر دنیا در زندگی شان نبود. پس اصحاب زمان حضرت باقر آنها را ببینند که هیچ چیزی ندارند، می گویند اینها سلمان، ابوذر دیوانه اند. چه چیزی برداشته؟ یک دانه فرش کوچک ظرف آب همین! گریه می کند نکند زیاد داشته باشم؟ اینها دیوانه اند.
🔸 [و همچنین] اصحاب پیغمبر خاصه سلمان و ابوذر، بیایند مردم زمان حضرت باقر را ببینند، می گویند: اینها چرا دین ندارند؟
از ملاقات این روحیه ها پیدا می شود.
💠 مرحوم آیت الله شیخ جواد کربلایی
@sheykh_javad