⛔️ شبهه:
" منطقی که احمدی نژاد را ضد ولایت فقیه و خارج شده از نظام می داند همان منطقی است که آیت الله خامنه ای 64 را ضد ولی فقیه می دانست! ممکن است شما هم مثل نگارنده این متن
#احمدی_نژاد را برای اقدام امروزش شماتت کنید. شاید هم احمدی نژاد برای رفتار امروزش دلیلی داشته باشد که قانع شویم. اما بیاید منصف باشیم بیاید تاریخ همین انقلاب را مرور کنیم. سال 64 رئیس جمهوری وقت به شرطی کاندیدای مجدد ریاست جمهوری می شود که به او اجازه داده شود از حق قانونی اش استفاده کند و نخست وزیر را تغییر دهد. این نکته را در سخنرانی خود در مشهد هم اعلام می کنند. پس از رای مجدد او از مردم در تابستان 64 بر خلاف قول قبلی، به او توصیه می شود از این کار صرف نظر کند. رئیس جمهور دلیل می آورد که حجت شرعی ندارد و تنها در صورتی این کار را می کند که به او امر شود. ولی فقیه زمان حضرت امام خمینی (ره) زیر بار "امر کردن" نمی روند و به اظهار نظر کفایت می کنند، رئیس جمهور هم اصرار می کند و زیر بار نمی رود. رئیس جمهور قهر می کند و به نماز جمعه هم نمی رود(1/6/64) ایضا دیدار سران با امام برای عید قربان (5/6/64) ولی فقیه به رئیس جمهور توصیه می کند این کار برای خود شما هم ضرر دارد اما رئیس جمهور حجت دارد و در عین حال، نمیخواهد از نظر امام تخلف کند. چندین واسطه می روند برای تغییر نظر ولی فقیه ولی موفق نمی شوند، رئیس جمهور هم همچنان معتقد است باید به او امر شود و توصیه را نمی پذیرد. ولی فقیه به ائمه جمعه دستور می دهند نظرش را برای مردم شرح بدهند(خاطرات هاشمی رفسنجانی 30/6/64) ولی فقیه رسما از نخست وزیر حمایت کرده (10/7) و مسئله را به میان مردم می کشاند؛ رئیس جمهور وزرا را نمی پذیرد (11/7)؛ رئیس جمهور در مراسم تحلیف انتقاد شدید می کند؛ ولی فقیه ناراحت است و قصد دارند پیام بدهند (خاطرات هاشمی 20/7)
در نهایت رئیس جمهور وقت بعد از سه ماه تنش و قهر، موضوع را می پذیرد و موسوی را به عنوان نخست وزیر به مجلس معرفی می کند. 99 نفر رای مخالف می دهند؛ متهم می شوند به ضدیت با ولایت فقیه اما امام از آنها حمایت می کند و می گوید آنها به وظیفه شان عمل کردند. دوستداران انقلاب رئیس جمهور را ضد ولی فقیه نمی خوانند، همان رئیس جمهور 4 سال بعد با توصیه همان ولی فقیه، ولی فقیه می شود. "
#شبهات_رهبری
❇️ پاسخ شبهه:
1️⃣ این پاسخ جنبه سیاسی ندارد و هدف آن تنها جلوگیری از تحریف تاریخ و روشن شدن ناصحیح بودن قیاس انجام شده در شایعه است!
2️⃣ در انتخاب نخست وزیر چهارم، رئیس جمهور وقت جویای نظر امام(ره) بود تا آن را اجرا کند، اما در ماجرای اخیر به نظر صریح رهبر انقلاب تمکین نشد!
3️⃣ آیت الله خامنه ای با میرحسین موسوی در سیاست ها و برنامه های اجرایی دولت اختلاف داشتند و نظر ایشان مبنی بر تغییر نخست وزیر، ناشی از موافقت اولیه امام بود.
yon.ir/khtrhr1
4️⃣ برخلاف ادعای شایعه، گزارشی از قهر آیت الله خامنه ای در هیچ زمانی، وجود ندارد! ایشان پس از دریافت نظر امام(ره)، حجت را بر خود تمام شده اعلام نمودند و مهندس موسوی را به مجلس معرفی کردند!
yon.ir/khtrhr2
5️⃣ هیچ اشاره ای هم به قهر آقای خامنه ای در خاطرات آقای هاشمی نشده و او علت عدم حضور آقای خامنه ای در نماز جمعه اول شهریور ۶۴ را آماده نبودن ایشان و عدم شرکت در دیدار عید قربان مسئولان با امام(ره) را اقامه نماز عید توسط ایشان ذکر کرده است!
shayeaat.ir/extrapage/hr146_149
6️⃣ دستور به ائمه جمعه برای بیان نظرشان در ماجرای انتخاب نخست وزیر به معنای اختلاف امام با آقای خامنه ای نبود، بلکه جهت آگاهی مردم از علت تعلل در معرفی نخست وزیر بود!
shayeaat.ir/extrapage/hr166
7️⃣ در مراسم تحلیف هیچ انتقاد یا سخنی از نخست وزیری به میان نمی آید بلکه معرفی نخست وزیر به ۲۱ مهر موکول می شود! آقای خامنه ای در این جلسه خود را طلبه و شاگرد کوچک امام می خواند که هیچ ادعایی ندارد!
shayeaat.ir/extrapage/hr181_184
8️⃣ رویدادهای ذکر شده در شایعه در تاریخ های ۱۰، ۱۱ و ۲۰ مهر صحت ندارند و در خاطرات آقای هاشمی موجود نیستند! با توجه به آغاز این بحث در اول شهریور و خاتمه آن در ۱۸ مهر که حدود یکماه و نیم است، ادعای سه ماه بودن این بحث نیز کذب است!
shayeaat.ir/extrapage/hr64
-------------------------