✅مروری بر
#زندگینامه شهید جاویدالاثر🌷
#حمیدرضا_روزگرد بروجنی
👈اولین شهید شهرستان و استان در جنگ تحمیلی
حمیدرضا روزگرد ۱۳ مهر ۱۳۳۹ در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد. اوایل کودکی در سن ۲ سالگی، مادرش را از دست داد.
از نوجوانی فردی خوشرو و خوش صحبت بود.
👈به قرائت قرآن علاقه داشت و اهل خانه را به خواندن قرآن تشویق می کرد.
👈احترام به پدر و مادر را واجب می دانست، اهل خانه را اکرام می کرد و عقیده داشت سنت پیامبر را پیش گرفته است.
از خصوصیات فردی ایشان، علاقه شدید به فوتبال بود. ورزش را تزکیه جسم و روح انسان می دانست. همیشه در ورزش از لباس سبز و سفید استفاده می نمود که از روح لطیف او حکایت داشت.
دوره ابتدایی تا دوم دبیرستان را در تهران گذراند و برای اخذ دیپلم به شهرستان بروجن بازگشت.
زمان اخذ دیپلم ایشان مصادف شد با نهضت انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ که به دستور بنیانگذار جمهوری اسلامی🇮🇷 حضرت امام خمینی🌺 لبیک گفت و همیشه در راهپیمایی ها شرکت می نمود و در مبارزات خیابانی سهم به سزایی داشت.
قبل از آغاز جنگ تحمیلی به خدمت سربازی رفت و در لشکر ۸۱ زرهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران🇮🇷 مشغول خدمت شد.
با آغاز حملات پراکنده ارتش بعثی عراق به مرزهای کشور، به ارتفاعات مرزی سومار در استان باختران (کرمانشاه) اعزام شد.
با شروع حمله سراسری دشمن بعثی در ۳۱ شهریور ۵۹، در مقابل تجاوز دشمن به سومار جانانه جنگید و در روز اول مهر ۱۳۵۹ شربت شهادت🌷 نوشید.
پیکر مطهر این شهید عزیز🌷 در منطقه اشغالی توسط دشمن باقی ماند و
#جاویدالاثر🌷 شد.
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.