مکتب امام حسین(ع) سیاسیترین چالش امروز آمریکا! (۳)
۳- کسانی که جدایی دین از سیاست را ادعا دارند اولا اگر بگویند اسلام انقلابی و امام حسین سیاسی است، لاجرم باید ولایت را بپذیرند، اما چون در اعتقاد به ولایت مشکل و بلکه دشمنی دارند، عدهای از آنها رسما امام زمان را انکار کردند و عاشورا را یک واقعه تاریخی خواندند و عدهای از آنها هنوز تلاش دارند زیر نفاق ادعای دینداری و فریب جدایی دین از سیاست به مقابله با «ایستادگی و مقاومت ملتها در مقابل نظام سلطه» بپردازند. این جماعت از نظر رهبر معظم انقلاب سه دستهاند. یک دسته آنها نمیفهمند. یک دسته میفهمند اما نمیخواهند به وظیفه و مسئولیت خود عمل کنند. و دسته سوم کسانی هستند که عامل نفوذ دشمن هستند. به فرمایش رهبر معظم انقلاب «اینها هم دم از اصلاح میزنند؛ گاهی دم از اسلام هم میزنند؛ اما در کنار کسانی قرار میگیرند که صریحا علیه اسلام و حکومت اسلامی شعار میدهند و کنار کسانی قرار میگیرند که شعار سکولاریزم و حکومت منهای دین و حکومت ضد دینی و لائیسم را میدهند، و با آنها اظهار همبستگی میکنند! پیداست که اینها نفوذیاند... فریاد بعضیها بلند شد که چرا میگویید «خودی» و «غیرخودی»! بله، اینها غیرخودیاند؛ اینها انقلاب و اسلام و ارزشها را قبول ندارند». لذا این جریان مروج و مبلغ اسلام آمریکایی و تشییع انگلیسی تحت عنوان بهظاهر فریبندهِ اسلام رحمانی و شیعه لیبرال هستند و هدف آنها از نفوذ به سازش و ذلت کشاندن ملتها با مذاکره است. آنان که از یکطرف ادعا داشتند که «هیئتها و منبر امام حسین(ع) را سیاسی نکنید و بگذارید یک امام حسین برای مردم بماند» و در تناقضی آشکار القا میکردند «امام حسین مرد مذاکره بود»! و از سوی دیگر اکنون در برابر نقشه دشمن برای رواج بیحجابی و در برابر هجمه به قران کریم و امام حسین و هیئتهای عزاداری سکوت کردند تا با سکولار شدن فضا بتوانند سیاستهای لیبرالی خود را پیش ببرند، دچار اعوجاجات و تناقضات فراوانی هستند. همین که با سوءاستفاده از امام حسین تلاش داشتند عملکرد سازشکارانه خود در مذاکرات را توجیه و مردم را فریب دهند، اذعان به سیاسی بودن امام حسین است. لذا اگر در این تناقض خفتبار گیر کردهاند، برای این است که در این التقاط بتوانند قدرتهای ظالم امروزی را در افکارعمومی بزک نمایند و رهبر حزب جمهوریخواه! و رئیسجمهور بردهداری رژیم ظالم آمریکا را شهید و اوبامای دموکرات را مؤدب بنامند و حقارتآمیزانه از ترومن تنها کسی که جنایتکارانه از بمب هستهای استفاده کرد، تمجید و تفکر سازش و قراردادهای ننگین سازشکارانهای همچون ترکمنچای را تقدیس کنند تا در کنار قرآنسوزی، امیدسوزی کنند و
«جبهه گسترده مقاومت فرصتساز و دستاوردساز حسینی» را زیر سؤال ببرند و فضا را برای «سازش و ذلت یزیدی» و مذاکره با آمریکا بهعنوان ظالمترین قدرت امروز مشروع جلوه و ملتها را از ایستادن در مقابل سیاستهای آنها پرهیز دهند.
۴- نمیتوان حسین و جامعه حسینی را سکولار کرد! به فرمایش رهبر معظم انقلاب «هیئتها نمیتوانند سکولار باشند؛ هیئت امام حسینِ سکولار ما نداریم! هرکس علاقهمند به امام حسین است، یعنی علاقهمند به اسلام سیاسی است، علاقهمند به اسلام مجاهد، اسلام مقاتله، اسلام خوندادن و اسلام جاندادن است؛ معنای اعتقاد به امام حسین این است». در فرهنگ سیاسی عاشور است که به پشتوانه قوی همین هیئتهای انقلابی میتوانید شجاعانه مقابل دشمن رجز بخوانید که «ما ملت شهادتیم!، ما ملت امام حسینیم!، بپرس!... بیا! ما منتظریم!، مرد این میدان ما هستیم برای شما!...»، چون راهی که مکتب شهید سلیمانی در مقابل ما باز کرد این است که «از اول انقلاب تا حالا در همه صحنهها ما با تمسک به همین فرهنگ امام حسین همه پیروزیهایمان را تضمین کردیم و تضمین پیروزیهایمان را از این راه گرفتیم. این جبهه با تأسی به امام حسین(ع) تربیت پیدا کرده و امروز روزبهروز یک تولد جدیدی پیدا میکند»
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi