🔴 هشدار به هموطنان ایرانی عرب خوزستان
‼️ هموطنان ایرانی عرب خوزستان که در طول تاریخ غیرت ملی خود را به رخ تمامی دشمنان ایران زمین کشیدند و در دفاع مقدس با خون پاکشان از سرزمین ایران بزرگ اسلامی حراست کردند و صدها نقشه دشمنان برای ایجاد فتنه ملی را با اتحاد وغیرت خود نقشه دشمنان را بر سرشان خراب کردند، امروز همانند گذشته هوشیار باشید.
🔹 اخیرا به دلیل اشتباه در یک برنامه صداوسیما که باید مسولین امنیتی با دقت موضوع را پیگیری و بررسی کنند، همراه با اعتراض به حق مردم عرب شریف خوزستان شد. که قطعا اعتراض آنها مسالمت آمیز بوده است. همچنین مسولین استانی، نمایندگان مجلس استان خوزستان، نمایندگی ولی فقیه و دیگر مقامات استانی و کشوری موضوع را پیگیری کردند.
🔹 در میان اعتراضات مسالمت امیر مردمی اگر مردم هوشیار نباشند دشمنان ملت ایران بزرگ از آنها سوء استفاده می کنند و با نفوذ در میان معترضان دست به اغتشاش و جنایت می زنند.
🔹 در چند روز اخیر تجزیه طلب های مزدور اعراب وهابی سعودی میان معترضین نفوذ کردند و متاسفانه برخی از جوانان فریب خوردند.
🔹 در هفته های گذشته وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران موفق شد که یک گروه تروریستی که برای ایجاد اغتشاش و بمب گذاری در خوزستان آماده می شدند توسط سربازان گمنام امام زمان عج وزارت اطلاعات دستگیر شدند و دست های کثیف دشمن تاریخی ایرانیان حکومت تروریستی اعراب وهابی سعودی در این گروه مشهود بوده است.
🔹مردم شریف خوزستان هوشیار باشند که فریب دستگاه تبلیغاتی دشمنان ملت را نخورند به خصوص در فضای مجازی کانال های ضدانقلاب و افراد خارج نشین مانند کانال آمدنیوز و روح ال.... زم کریه و نکره که یک معتاد روانی است با انتشار اخبار، تصاویر، ویدیو دروغ و گاهی قدیمی و با روش انتشار اخبار راست و دروغ را باهم می آمیزند تا مردم را فریب دهند. با هوشیاری خود نقشه دشمنان را بر سرشان خراب کنید.
‼️این اتفاقات در راستای تجزیه طلبی کشور است و دشمن درصدد جدا کردن اعراب از ایران است !!
ملت عزیز تنها تا پیروزی ۱۰ ضربه شمشیر بافی است ! صبر و شکیبایی و حمایت از ولایت فقیه شرط پیروزی است !
مجموعه کانال
#شمارش_معکوس_ظهور حمایت خودش را از همه قومیت های ایران اعلام می کند و خواستار عذرخواهی هرچه سریع تر رسانه ملی و برخورد شدید با تمام کسانی که به اختلاف و تجزیه طلبی کشور کمک می کنند، هستیم!
#امنیت_ملی
➖➖➖➖➖➖
⏰
@shomareshmakooszohor