او پرچمدار است!
مرحوم آیت الله ابوالحسن ایازی:
مرحوم آیت الله حاج میرزا حبیب الله گلپایگانی- که یکی از علمای با معنویت و فضیلت بود- و مردم شهر مشهد به ایشان اعتماد و ارادت عجیبی داشتند. در یکی از حجرات مدرسه خیرات خان درس تفسیر میفرمود و فضلا شرکت داشتند و حقیر روزها و زمانی که درتعطیلات تابستان جهت زیارت ثامن الائمه(ع) به مشهد مشرف شده بودم، در درس تفسیر ایشان شرکت مینمودم.
🔸در ضمن تدریس مطلبی در رابطه با مرجعیت آیت الله العظمی بروجردی فرمودند که در خاطرم باقی است.
فرمودند: بعد از رحلت مرجع بزرگ جهان تشیع مرحوم آیت الله العظمی سید ابوالحسن اصفهانی قدس سره، مردم برای تعیین تکلیف به منزل ما مراجعت مینمودند و چون متحیر بودم لذا به مؤمنین گفتم: صبر کنید تا تکلیف روشن شود!
چند روز بدین منوال گذشت.
شبی نزدیکی سحر در عالم رؤیا شخص جلیل القدری که آثار عظمت از سیمایش هویدا بود، نزدم آمد و خطاب کرد:
چرا مؤمنین را متحیر گذاشتی؟
عرض کردم: نمیدانم چه کسی را تعیین کنم.
در پاسخ فرمودند: آقا سید حسین بروجردی را اعلام کن!
از خواب برخاستم و وضو گرفتم و دوباره خوابیدم. دیدم در عالم رؤیا همان بزرگوار آمد و با تشدٌد فرمودند: چرا متحیر هستی؟
گفتم: چه کسی را تعیین کنم؟ فرمودند:
مگر نمیبینی اشتهار سید حسین بروجردی را؟
عرض کردم: این شهرت کافی است؟
فرمودند: ما او را شهرت دادیم، او پرچمدار است، زود مردم را از حیرت بیرون بیاور!
وقتی از خواب بیدار شدم هنوز وقت اذان صبح نشده بود وضو گرفتم و از منزل بیرون آمدم و به هرکسی رسیدم، گفتم: از سید حسین بروجردی تقلید کنید!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
کانال ایازی از ملکوت.
https://eitaa.com/sirefarzanegan