🔰 وفات حجت الاسلام و المسلمین
#محمد_دشتی (۱۴۲۲ ق)
🔷️محمّد دشتی در سال (۱۳۳۰ش) در روستای آزادمون (استان مازندران) متولد شد. ایشان بعد از یک سال تحصیل در حوزهٔ علمیهٔ آمل، در سال (۱۳۴۳ش) وارد حوزهٔ علمیهٔ قم شد و در مدرسهٔ آیت الله گلپایگانی مشغول تحصیل شد.
🔹️️اساتید علوم حوزوی محمد دشتی در دروس خارج عبارتند از حضرات علی مشکینی، عبدالله جوادی آملی، ناصر مکارم شیرازی، حسن حسنزاده آملی، محمد مفتح، جعفر سبحانی
🔸️️استاد محمد دشتي در كنار دروس حوزوي همواره به فعاليت هاي تحقيقاتي مي پرداخت. ايشان به ويژه به نشر احاديث نهج البلاغه اهتمام داشت. از ایشان بیش از 110 جلد کتاب منتشر شده که کتاب «المعجم المفهرس لالفاظ نهج البلاغه» با ارزش ترین آنها به شمار می رود.
🔹️استاد محمد دشتي در كنار فعاليت هاي فرهنگي و تحقيقاتي، به فعاليت هاي سياسي و اجرايي نيز توجه داشت. وی مسئول جهاد ميناب، نماينده و ولي فقيه در استان اصفهان، امام جمعه سميرم و مسئول مؤسسه تحقيقاتي نهج البلاغه بود.
🔶️️او در پنجم ارديبهشت (1380 ش) در حال مراجعت از سخنراني در بين راه دچار سانحه شد و بعد از ده روز بستري شدن در بيمارستان تهران، در ۱۵ اردیبهشت 1380 مصادف با ۱۱ صفر ۱۴۲۲ قمری به لقاءالله پيوست.
🔻ایشان، بعد از اقامه نماز توسط علامه حسن زاده آملی، در صحن عتیق حرم حضرت معصومه (س) دفن گردید.
.
🔺رهبر معظم انقلاب ایشان را پرشور و پر انرژی خواندند و احترام به ایشان را احترام به اسلام و امیرالمومنین (ع) دانستند.
#زندگی_نامه
#محمد_دشتی
♨️
#سیره_علما؛ کُنجی برای انس با گَنج خاطرات علما
@sireyeolama