⭕️
چگونه "ضد فرهنگی" عمل کنیم؟
🔹در خبرها آمده یک دانشگاه علوم پزشکی مهم در تهران تصمیم گرفته به بهانه سالروز ازدواج امیرمومنان و حضرت زهرا (سلام الله علیهما) مبلغ صد میلیون تومان جهت اجرای آواز یک خواننده مشهور (و پیانونوازی عیال آن خواننده) در مراسم جشن آن دانشگاه، هزینه کند.
🔹 اگر متولیان فرهنگی این دانشگاه اقدام به شناسایی و جذب دانشجویان هنرمند و مستعد دانشگاهشان کرده بودند با خرج بیست یا سی میلیون تومان، میتوانستند جشنی باشکوهتر و جذابتر با هنرمندی دانشجویان برگزار کرده و مابقی مبلغ را به عنوان هدیه آن روز مبارک، میان نیروهای زحمتکش و غالبا مستضعف خدماتی توزیع کنند که در این صورت هم جشن متفاوت و خلاقانهای برپا میشد، هم برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان هنرمندشان زمینهسازی میکردند و هم موجب شادی تعدادی از بندگان خوب و نیازمند خدا در آن روز مبارک میشدند!
▪️ از وجدانمان بپرسیم وجود مقدس امیرمومنان و حضرت زهرا، کدام یک از این دو نوع جشن را میپسندند؟
🔹 وقتی برای برپایی یک برنامه فرهنگی از فلان خواننده یا مجری مشهور یا یک سخنران و مداح درجه یک کشوری دعوت میکنیم (آنهم با صرف دهها و یا چند صد میلیون تومان هزینه) درحقیقت مشغول ارتکاب یک حرکت ضدفرهنگی هستیم! چون:
▪️این حرکات به معنی تحقیر و نادیده گرفتن استعداد و توانمندی نیروهای بومی و محلی است!
▪️با این اقدامات در ساختن و شکلگیری سلبریتیهای پرمدعا، گرانقیمت، متکبر و ... مشارکت کردهایم.
▪️به بهانه اقدام فرهنگی، بیتالمال مسلمین و در برخی مواقع کمکهای مردمی جهت برپایی مناسبتها و مراسم مذهبی و فرهنگی (مانند یادوارههای شهدا و ...) را به باد داده و مرتکب اسراف شدهایم!
#محمدصادق_کوشکی